• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek

ASICS Trabuco

ASICS GEL-Trabuco för trailrunning

Om du regelbundet springer i tuffa terränger och märker att du behöver lite extra grepp och stabilitet är ASICS GEL-Trabuco perfekt. Löparskorna är lämpliga för dig som vill ha extra grepp och stabilitet och erbjuder gott om grepp på både torra och våta underlag. Den stabila skon omsluter dina fötter bekvämt och låter dem andas. Du kan välja mellan olika typer av ASICS GEL-Trabuco löparskor för herr och ASICS GEL-Trabuco löparskor för dam på RunningDirect.

Optimal stabilitet tack vare ASICS GEL-Trabuco 10-mellansula

Mellansulan på ASICS GEL-Trabuco 10 ger optimal stabilitet och överläggen i ovandelen ser till att dina fötter skyddas från vassa föremål som stenar och grenar. Mikrohålen i fotbädden säkerställer optimal fukttransport och GEL™ i hälen ger bra motståndskraft och dämpning för varje steg du tar.

Bra stötdämpning genom ASICS GEL-Trabuco 10

ASICS GEL-Trabuco 10 har ett innovativt dämpningssystem. Denna teknik säkerställer att trycket fördelas optimalt när stötarna absorberas. Duomax-insatserna i mellansulan främjar en naturlig gång i foten. Du kommer att springa med maximalt grepp tack vare de strategiskt placerade dubbarna, vilket gör att du kan springa utan ansträngning i våt och torr terräng.

ASICS Trabuco Max löparskor med utmärkt grepp

ASICSGRIP™-tekniken i ASICS Trabuco Max ger utmärkt grepp, så att du kan säkert kan springa uppför och nedför i backar med självförtroende. FLYTEFOAM-tekniken ger mycket dämpning. Den mjuka komforten är tack vare ORTHOLITE-sockeln.

ASICS Fuji Lite 2 är inspirerad av Hinoki Cypress-trädet

Visste du att ASICS Fuji Lite 2 är inspirerad av Hinoki Cypress-trädet? Trädet kommer från berget Fuji. Ovandelen i mesh ger hög andningsförmåga och yttersulan på ASICS Fuji Lite 2 är utformad för att förbättra greppet på leriga och sliriga underlag.