• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
New Balance

New Balance Fresh Foam Hierro v7 Women

Se recensioner
New Balance Fresh Foam Hierro v7 Women
 
Frågor
Ring för expertråd +46 (0) 31-788 10 33
Eller kontakta oss via e-mail.
Allt om den här produkten

Allt om New Balance Fresh Foam Hierro v7 Women

FreshFoamX Hierro v7 för damer har en neutral fot och är den mest allsidiga modellen i New Balances trail-kollektion. Med komforten i FreshFoamX-mellansulan, Vibram Megagrip-sulan och den skyddande ovandelen kan du använda Hierro v7 på en mängd olika underlag. Du kan sätta på dem direkt och springa från din ytterdörr för att träna i parken eller skogen, men du kan också ta Hierro med dig på dina äventyr i bergen. Mellansulan har inte genomgått någon större metamorfos. FreshFoamX-materialet ger rätt dämpning för långa löpningar eller vandringar, utan att förlora kontakten med marken.

FreshFoamX-sortimentet från New Balance bygger på principen Data-to-Design. Detta innebär att data först samlas in från en specifik grupp löpare. På grundval av dessa uppgifter utformas alla delar av Hierro.

Vibram Megagrip-yttersulan kombineras med Allterrain Tread i v7 för att ge utmärkt grepp på både hårda, våta ytor och mjukare skogsstigar. Detta gör att du kan ta dig ner och upp på ett effektivt och säkert sätt. FreshFoamX Hierro v7 är också utformad för att kunna användas kortare sträckor på vägen utan att slitas snabbt.

FreshFoamX-mellansulan är utformad för att ge mer än tillräcklig komfort på längre terrängrundor och erbjuder en optimal kombination av dämpning och stabilitet. Den mjuka dämpningen under hela foten gör även de längsta distanserna möjliga. Hierro v7:s stabila och breda bas ger mer än tillräckligt med stöd, även när du blir trött och din koordination blir lite svagare.

Den vävda TPU-ovandelen är speciellt utformad för de tuffa förhållandena under en vandring. Förutom zoner med god ventilation finns det också extra förstärkningar för att skydda dig mot stenar och trädrötter. Dessa finns vid tårna och runt mittfoten.
Specifikationer
Recensioner (0) 0.0

Recensioner (0)

New Balance Fresh Foam Hierro v7 Women
0.0 Betyg av ”New Balance Fresh Foam Hierro v7 Women“ 0.0 baserat på 0 recensioner
  • 5 0
  • 4 0
  • 3 0
  • 2 0
  • 1 0