• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33

Recension: adidas Solarboost 5

6 April 2023
Recension: adidas Solarboost 5

adidas Solar Boost 5 | Varje löpares vän

Nya adidas Solarboost 5 är en av de partners som aldrig kommer att svika dig när du vill springa. Denna löparsko erbjuder dig det kompletta paketet med perfekt stöd, mjuk dämpning och oändlig energi och är gjord för den vanliga löparen som är sugen på nästa i slutet av sin löpning. Klarar den här skon ditt löpberoende? Du läser det här.

Oändlig energikälla

Vad man ger är vad man får. Precis som de flesta vänskapsrelationer är det ett givande och ett tagande och så är det med adidas Solarboost 5. Utrustad med den nya generationens Light Boost-mellansula, ger denna sko dig tillbaka energin du lägger ner. Hårt arbete lönar sig, oavsett vilken typ av träning du utför och oavsett vilken distans du springer. Från snabba intervaller till att springa din tyngsta 10k, denna Solarboost 5 tar dig till mållinjen och vidare, gång på gång.

Starkt och pålitligt stöd

De som föredrar att springa dagligen behöver en stark partner vid sin sida. Solarboost är mycket stark och absorberar med sin Light Boost-dämpning och dämpar den de hårda stötarna på asfalten åt dig och skonar dina leder och muskler. Ska du springa i morgon igen? Inga problem! För att komplettera bilden kan du räkna med att det berömda adidas LEP 2.0-systemet på Solarboost 5.Det uppdaterade Linear Energy Push System är lite styvare, ger mer stabilitet och pressar dig ännu hårdare med varje steg, så att du kan fortsätta att springa oavbrutet.

Gör större påverkan genom att göra mindre inverkan

För att förebygga och minska föroreningar har adidas åtagit sig att stoppa plastavfall. Solarboost 5 består till exempel till minst 50 % av olika återvunna material, vilket innebär att det behövs mindre polyester för att tillverka den här skon. Du kan också räkna med många extra km löparglädje med Continental™ Rubber-yttersulan, som gör att skon håller längre, vilket skonar miljön och i slutändan din plånbok. Win-win-win!

adidas Solarboost 5 i detalj:

Löpsteg: Neutral
Lämplig :Väg
Vikt:  Dam ca 279,4 g / Herr ca 279,4 g
Övre material: består av minst 50 % återvunnet material
Material mellansula: Light BOOST
Häldropp: 10 mm