• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 kr

Saucony löparskor för herr och dam

Om du letar efter ett par nya löparskor till dig själv, kolla in det breda utbudet av Sauconys löparskor på RunningDirect! Med ett par löparskor från det här märket är du säker på att få högkvalitativa skor i färgglada och iögonfallande mönster. Sauconys löparskor är slitstarka, hållbara och stimulerar en naturlig löpcykel.

Saucony löparskor för ett neutralt steg

Är du en löpare med ett neutralt steg, vilket innebär att dina löparskor slits i en S-form (från hälens utsida, mot mitten och slutar vid stortån)? Då har du ett neutralt steg och behöver Sauconys neutrala löparskor. Välj till exempel den ikoniska Triumph, Echelon med mycket dämpning eller en lätt tävlingssko som Kinvara.

Saucony löparskor för pronation

När du springer med överpronation , då lutar fotlederna inåt när de inte borde göra det. Detta leder till att mer vikt bärs av insidan av foten i stället för jämt fördelat över fotsulan. För att korrigera denna löpstil och minska belastningen på dina leder är en antipronationssko till stor hjälp. I detta fall väljer du en stabil löparsko så som Omni, Guide eller Hurricane.

Ta dig an de mest utmanande terrängerna med Saucony trailskor

Förutom att Saucony erbjuder en mängd olika löparskor för landsvägslöpning har företaget också en särskild serie trailskor. Guide, Peregrine, Xodus och Switchback kännetecknas av sina distinkta yttersulor som ger bra grepp. Oavsett om du springer uppför eller nedför, säkerställer trailskorna en stabil löpning. Kolla in vår kollektion av Saucony löparkläder och öka din löparkomfort med matchande löparstrumpor.