• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33

De bästa och snyggaste löparkläderna på RunningDirect

Upptäck de bästa och snyggaste löparkläderna för din kommande löprunda hos RunningDirect. Oavsett om du är en erfaren atlet eller precis har börjat springa, erbjuder vårt omfattande sortiment något för alla med toppmärken som ASICS, Nike, adidas och Craft. Njut av högkvalitativa material som andas och transporterar bort fukt så att du håller dig bekväm och torr. Från trendiga toppar till flexibla tights och snygga löparjackor - vi har allt du behöver för att komplettera din löparoutfit.

Vad ska jag tänka på när jag väljer löparkläder för kvinnor?

När du väljer löparkläder för kvinnor är det flera aspekter som är viktiga. Komforten kommer först, så en bra passform förhindrar skav och obehag, medan tillräcklig stretch och rörelsefrihet är avgörande för optimal prestanda. Anpassa dina kläder efter årstid och väderförhållanden, och tänk på reflexer för extra synlighet och andningsbara material som snabbt transporterar bort svett. Slutligen garanterar slitstarka kläder långvarig njutning och med rätt löparkläder kommer du att känna dig redo att med tillförsikt njuta av varje löprunda. 

Vilka löparkläder ska jag ha på sommaren?

På sommaren är det viktigt att välja rätt löparkläder för att hålla sig bekväm och sval under löprundan. För damer är det viktigt med lätta material som andas. Välj fukttransporterande toppar med meshpaneler som snabbt transporterar bort svetten och främjar ventilationen. En välsittande sport-bh med rätt stöd är också viktigt. Glöm inte att skydda huvudet med en keps som andas och använd sköna fukttransporterande strumpor för att hålla fötterna fräscha. Med rätt löparkläder är du redo att njuta fullt ut av sommarens löppass!

Vilka löparkläder ska jag ha på vintern? 

När temperaturen sjunker är det viktigt att välja lämpliga löparkläder för att hålla dig varm och bekväm under dina vinterrundor. För damer är det viktigt att bära lager på lager för optimal värmeisolering. Börja med ett fukttransporterande underställ som leder bort svetten från huden och lägg till ett isolerande mellanlager, t.ex. en underställströja eller fleecetröja, för att behålla värmen. För skydd mot vind och regn är en vindtät och vattenavvisande löparjacka perfekt. Välj långa löparleggings för att skydda benen mot kyla och använd handskar, en mössa och en halsduk för att hålla huvud, hals och händer varma. 

Hur väljer jag rätt storlek på löpar-bh för optimalt stöd?

Att välja rätt storlek på löpar-bh:n är avgörande för att få optimalt stöd under löppassen. Stödnivån beror på hur stora dina bröst är och hur intensivt du springer. Här skiljer man mellan low support, medium support och high support. Dessutom har sport-bh:ar olika typer av knäppningar och band. Brafinder på vår webbplats förklarar detta mer i detalj. Kom ihåg att alla kvinnor är olika, så prova olika märken och modeller för att hitta den sport-bh som passar din kropp och dina behov bäst. 

En komplett löparoutfit med de bästa löpartillbehören 

Komplettera din outfit med matchande löpartillbehör och ta din löpupplevelse till nästa nivå. Viktiga tillbehör kan öka din komfort, förbättra din prestation och garantera din säkerhet. Välj till exempel ett sportarmband för att bära telefonen säkert och lyssna på din favoritmusik medan du springer, medan ett vätskebälte ger dig uppfriskande drycker när du är på språng. Med rätt tillbehör kommer du att känna dig trygg och redo att ta dig an alla löppass på ett enkelt och roligt sätt!