• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 kr

Välj bland de olika serierna av adidas löparskor 

Med adidas löparskor får du ut det mesta av varje löprunda. För både långa och korta distanser är adidas löparskor din perfekta träningspartner. Du kan välja mellan olika serier, bland annat adidas Boston, adidas Boston, adidas Adios Adizero Pro och adidas Ultraboost Light.

Maximalt grepp under din löpning med adidas runningshoes 

Oavsett om du springer på torr eller våt mark vill du alltid kunna lita på dina löparskor. Sulan på adidas löparskor är tillverkad av Continental™-gummi, så du kan alltid vara säker på ett överlägset grepp. Den sömlösa konstruktionen ser också till att du springer utan några hinder, så att du bara behöver fokusera på att uppnå dina träningsmål. 

adidas löparskor med smal passform för damer 

För damer har vi olika typer av löparskor från adidas. Löparskorna har den senaste tekniken, färgerna och designen. De har en något smalare form än herrversionen. Detta beror helt enkelt på att kvinnofoten är smalare än mansfoten. adidas löparskor dam har en perfekt dämpning som gör det enklare, trevligare och bättre för din kropp att springa. 

Den bästa dämpningen är nyckeln till adidas löparskor för herrar 

adidas löparskor för herrar har en bra dämpning och perfekt passform. Den sköna fotbädden gör att foten får en bra och effektiv löparupplevelse. 

Ta dig an den svåraste terrängen med trailskor från adidas Terrex-kollektionen. 

När det gäller adidas running känner vi naturligtvis alla till kollektionen för asfalterade vägar. Men visste du att märket också har utvecklat en särskild kollektion med löparkläder och skor för trailrunning? adidas Terrex löparskor är utrustade med alla bekvämligheter för att du ska kunna springa så bekvämt som möjligt på skogsstigar och stenig terräng. Dessa inkluderar strategiskt placerade slitstarka områden och TPU-förstärkningar vid mellanfoten för extra stabilitet.