• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33

Löparskor Dam

550
Vilken målgrupp söker du?

Löparskor för damer med maximalt stöd under din löprunda

Oavsett om du precis har börjat jogga eller redan har sprungit många kilometer med dina löparskor, bör du investera i ett par bra löparskor utöver funktionella och snygga löparkläder. Du kommer inte bara att springa med stil, utan löparskor från märken som ASICS, Hoka och Nike ger även det stöd och den stabilitet som behövs. Det är viktigt, för du vill springa så bekvämt som möjligt och undvika skador.

Neutrala löparskor och antipronationsskor för damer

Vi har dussintals modeller från de bästa märkena inom löpning, men vilken sko behöver du exakt? Vi har delat upp vår kollektion i neutrala löparskor och löparskor för de som pronerar utöver det normala. 

Om du vet att du landar på utsidan av hälen eller i mitten av hälen  när du springer, behöver du en neutral löparsko. Antipronationslöparskor för damer är lämpliga om du landar på hälens utsida och fotlederna sjunker inåt under löpningen. Vilken typ av löparskor letar du efter?

De senaste kollektionerna i de bästa färgerna

Föredrar du en sko i en neutral färg eller föredrar du att sätta färg på din löparoutfit? Oavsett har du kommit rätt. Du kan välja mellan de senaste kollektionerna i de bästa färgerna. Jämfört med löparskor för män har skorna en smalare läst och är lättare i vikt.

Även dina sinnen får lugn och ro med bra löparskor för damer

Oavsett om du springer på boulevarden, genom ett livligt bostadsområde eller på en ensam landsväg är det bra att få dig att tänka på annat än din löpning. Föredrar du en stabil sko som ASICS GEL-Kayano, en Nike Air Zoom Pegasus för långa sträckor eller HOKA Bondi för din neutrala gång? Du kan hitta dina perfekta löparskor genom att filtrera efter din löpstil.