• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 kr

De bästa och snyggaste löparkläderna hos RunningDirect

Hos RunningDirect hittar du ett fantastiskt utbud av de bästa löparkläderna för varje löprunda. Oavsett om du är en erfaren atlet eller precis har börjat springa, erbjuder vårt mångsidiga sortiment något för att passa alla med toppmärken som ASICS, Nike, adidas och Craft. Njut av högkvalitativa material som andas och transporterar bort fukt, så att du garanterat håller dig bekväm och torr när du springer. Från trendiga toppar till skyddande jackor hittar du allt du behöver för att sätta ihop din perfekta löparoutfit.

Att välja rätt löparkläder för män

När du köper löparkläder för män finns det viktiga faktorer att ta hänsyn till. Anpassa dina kläder efter säsong och väderförhållanden: lätta material som andas på sommaren och isolerande lager på vintern. Reflekterande element ökar din synlighet i svagt ljus så att du säkert kan genomföra dina kilometer när som helst. Dessutom är passformen avgörande för komforten. Kläder som sitter tätt mot kroppen utan att kännas för tighta ökar löpkomforten, medan andningsbara och fukttransporterande material är viktiga för att snabbt transportera bort svett från kroppen. 

Vilka löparkläder ska jag ha på vintern? 

Vid lägre temperaturer är det viktigt att ha lämpliga löparkläder för att hålla sig varm och bekväm. Vi rekommenderar att du arbetar med lager på lager för optimal isolering. Börja med ett fukttransporterande underställ för att transportera bort svett från huden och lägg till ett isolerande mellanlager ovanpå, t.ex. en termotröja eller en fleecetröja för herrar, för att bibehålla värmen. För att skydda dig mot nederbörd är det idealiskt att bära en vindtät och vattenavvisande löparjacka. Långa löparleggings och längre strumpor skyddar dina ben och anklar i kylan, medan handskar, en mössa och en halsduk håller ditt huvud, nacke och händer varma under vinterlöpningen.

Vilka löparkläder ska jag ha på sommaren?  

Under sommaren är det viktigt att välja rätt löparkläder för att hålla dig bekväm och sval när du springer. För herrar är det viktigt med lätta material som andas, t.ex. fukttransporterande löpartröjor med meshpaneler som snabbt transporterar bort svett och ger bra ventilation. Eller välj lösa och luftiga shorts som ger dig tillräckligt med rörelsefrihet för att du ska kunna fortsätta springa utan ansträngning. Glöm inte att skydda huvudet med en keps som andas och välj fukttransporterande strumpor för att hålla fötterna fräscha. 

Vilka typer av löparbyxor för herrar är mest bekväma och lämpliga?

Det finns en mängd olika löparbyxor som kan vara både bekväma och lämpliga för herrar, beroende på situationen. Löpartights är åtsittande byxor som ger mycket rörelsefrihet och stödjer kroppen, perfekt för kallare temperaturer. Löparshorts är å andra sidan perfekta för varmare väder, tack vare sin lätta design som andas och eftersom de erbjuder mycket rörelsefrihet. För extra stöd och muskelstabilitet finns det 2in1-löparshorts med en tight innerbyxa och lösa yttershorts. För regniga dagar finns det löparshorts med vattenavvisande egenskaper som håller dig torr och bekväm från start till mål. 

En komplett löparoutfit med de bästa löpartillbehören

Komplettera din löparoutfit med perfekt matchande löpartillbehör och ta din upplevelse till nästa nivå. Dessa viktiga tillbehör ger mer komfort, förbättrad prestanda och garanterar din säkerhet när du springer. Ett vätskebälte ser till att du alltid har uppfriskande drycker till hands på språng, medan ett sportarmband ger utrymme för att bära din telefon på ett säkert sätt. Med rätt tillbehör kommer du att känna dig trygg och redo att ta dig an varje löprunda med glädje!