• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek

HOKA löparskor

Hoka brandpage

Rekommenderas:

HOKA löparskor

HOKA löparskor är en utmärkt träningspartner för både nybörjare och erfarna löpare. Den iögonfallande sulan drar genast blickarna till sig och du upplever ultimat dämpning kilometer efter kilometer. Det som började som en sko för ultra-maratonlöpare har nu blivit en sko som även passar för din dagliga löprunda i parken eller på landsvägen.

Meta-Rocker-tekniken i HOKA:s löparskor

Det kan ta lite tid att vänja sig vid den till en början, men du kommer snart att uppleva stor komfort med Meta-Rocker-tekniken. Löparskon har en ´´gungstolseffekt´´ som driver dig framåt. Startet på steget stimuleras och effektiviteten i driften främjas.

Olika typer av HOKA löparskor för herr och dam

Du kan välja mellan olika HOKA löparskor för herrar och HOKA löparskor för damer. Dessa inkluderar den neutrala HOKA Clifton och HOKA Bondi , den stabila HOKA Ahari eller Speedgoat för terränglöpning (Trail). Du välja mellan olika löparskor i både starka och neutrala färger för både herrar och damer. Skorna är slitstarka, tåliga och de kommer att ge dig många härliga löprundor.

Utrustad med innovativ teknik

Förutom Meta-Rocker-tekniken är HOKA:s löparskor utrustade med flera andra innovativa tekniker. Mellansulan ger maximal dämpning och skyddar dina knän och fotleder så mycket som möjligt. J-Frame på insidan av antipronationsskorna ger dina fötter och hälar maximalt stöd. HOKA-skor tillverkas med ett mål i åtanke - att göra det lättare att springa och det är något som man märker direkt!

HOKA löparskor med carbon

Visste du att HOKA också har lanserat en mycket bra kollektion av löparskor med en carbonplatta? Tänk på HOKA Rocket X och HOKA Carbon X3. De här modellerna är gjorda för snabba löpsteg och ger en enorm energiåtergivning. Du drar nytta av en mjuk landning och en snabb start, så att du får ut det mesta av varje kilometer.

Handla matchande löparstrumpor och löparkläder

Du kommer att uppleva maximal dämpning och komfort med dina HOKA löparskor. Om du vill springa ännu bekvämare bör du beställa ett extra par löparstrumpor och matchande löparkläder.