• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek

Nike löparskor

Rekommenderas:

Nike löparskor 

Nike löparskor är tillverkade av lättviktiga material och har en ultimat dämpning, vilket ger mycket löparkomfort. Löparskorna passar perfekt runt foten och den speciella teknik som Nike använder garanterar de att viktiga delar av benen avlastas under löpningen. I vårt sortiment kan du välja mellan Nike löparskor för herr, dam och barn. 

Nike löparskor för ett neutralt löpsteg

De flesta skor från Nike, i vår kollektion, är för en neutral stegisättning. Till exempel Nike Air Zoom Pegasus, Nike Free Run, Nike Air Zoom Wildhorse och Nike Quest. Vi har lämpliga löparskor för tävlingar, (daglig) träning eller för trailrunning (terränglöpning). Löparskorna finns i en svart design med en vit Nike Swoosh, men de släpps även i flera färgglada versioner. 

Extra stabilitet under löpningen med Nike antipronationsskor 

För herrar och damer har Nike släppt flera antipronationsskor med bra dämpning. Nike Air Zoom Structure och Nike Odyssey React ger tillräckligt med stöd för löpare som överpronerar. Observera att dessa löparskor lämpar sig bäst för löpning på asfalterade vägar. 

Komplettera din löparutrustning med Nike löparkläder, löparstrumpor och löpartillbehör

När du har hittat ditt nya par Nike löparskor bör du kolla in resten av RunningDirects sortiment. Förhindra risken för irritation i dina löparskor med Nike löparstrumpor, öka din löparkomfort med andningsbara Nike löparkläder och komplettera din utrustning med löpartillbehör.