• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek

PUMA löparskor för herr och dam

På RunningDirect kan du välja mellan ett brett utbud av skor från PUMA, både för herrar och damer, som är utformade för komfort och gjorda för snabbhet. Löparskorna är lätta, luftiga , snygga och erbjuder överlägsen dragkraft, grepp och dämpning.

Lättviktsdesign med innovativ löpteknik

PUMA kombinerar en lätt design med innovativ löpteknik så att du kan fokusera på ditt nya personliga rekord. När det gäller löparskor är det viktigt att de sitter rätt från början. De specialutvecklade, justerbara snörningszonerna garanterar en idealisk passform.

Välj mellan PUMAs olika modeller av löparskor

På den här sidan kan du välja mellan olika serier av PUMA-skor, inklusive PUMA Deviate Nitro, PUMA Liberate Nitro och PUMA Velocity Nitro. Modellerna är perfekta för att springa korta och långa sträckor och är fullmatade med banbrytande teknik.

Sätt färg på din löprunda med det iögonfallande PUMA Spectra Pack

Med det färgglada SPECTRA Pack lanserar PUMA en iögonfallande kollektion som får dig att vilja springa oftare. För den här speciella kollektionen har Electrify Nitro, Magnify Nitro och Velocity Nitro fått ett nytt utseende. Med kollektionen motiverar PUMA dig att nå dina mål, oavsett om du siktar på en ny rekordtid eller vill kunna springa 5 km.

Komplettera din order med PUMAs löparkläder

Visste du att RunningDirect även är rätt ställe för PUMAs löparkläder? I vår shop finns en rad olika produkter, bland annat PUMA löpartröjor (kortärmade och långärmade), PUMA löparshorts och PUMA löparjackor.