• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 kr

New Balance löparskor för herrar och damer

New Balance löparskor har en mycket rik historia. Det ursprungligen amerikanska märket började utveckla löparskor år 1906. New Balance började en gång i tiden att tillverka innersulor, men kom snart att koncentrera sig på att tillverka de bästa löparskorna för herrar och damer. Med optimal passform, lättviktigt material och nästan perfekt sula garanterar en New Balance löparsko ultimat prestanda. Det är därför inte alls förvånande att löparskor bärs av de bästa idrottarna i världen.

New Balance löparskor för herr 

Oavsett om du springer din första 5 km-runda, tränar för att springa ett halvmaraton eller till och med ett helt maraton, erbjuder New Balance en lämplig modell för varje situation. Löparskor för herrar från New Balance garanterar dig oöverträffad kvalitet och har allt du behöver för att leverera ultimat prestanda. Sulan har ett lättviktigt material och skons passform är praktiskt taget unik. Löparskor från New Balance är gjorda för löpare som vill ständigt vill förbättra sig.

New Balance löparskor för dam med en smalare passform

New Balance löparskor för damer är funktionella och du känner igen dem på deras slående och färgglada design. New Balance löparskor för damer har en något smalare passform än New Balance löparskor för herrar; detta beror helt enkelt på att herrarnas läst är något bredare än damernas. För damer har New Balance lanserat olika toppmodeller av löparskor. 

Välj mellan olika modeller 

På RunningDirect kan du välja mellan olika modeller för asfalterade och hårda underlag, till exempel 880, 1080 och 860. Springer du också regelbundet i ojämn terräng och letar därför efter en löparsko med mycket grepp och stöd? Överväg då att köpa till exempel New Balance FreshFoamX Hierro eller New Balance More Trail. På grund av detta breda utbud finns det gott om valmöjligheter för alla typer av terräng och för neutrala och överpronerande löpare.