• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33

Löparskor Barn

41
Vilken målgrupp söker du?

Köp de bästa löparskorna för ditt barn 

Om din lilla idrottare inte kan få nog av att springa , oavsett om det är på friidrottsbanan, den årliga Street Run-tävlingen eller  på löpartävlingar runt om i landet  är det viktigt att ditt barn har bra löparskor. Modellerna på den här sidan är lättare jämfört med löparskor för herrar och damer. Du kan välja mellan löparskor till ditt barn från märken som adidas, ASICS och Nike. 

Du kan nå din fulla löparpotential med rätt löparskor  

När du ser hur mycket din dotter eller son brinner för löpning vill du  naturligtvis göra allt du kan för att uppmuntra detta. Med löparskor för barn kan de nå sin fulla löparpotential. Modellerna är fulla av banbrytande teknik för att maximera en bättre löpning. Tänk på en förformad hälsektion som håller foten mer centrerad på skons plattform och en ovandel i mesh som håller fötterna svala samt ett enkelt snörningssystem som finns på  nästan alla löparskor för barn. 

Fötternas utveckling stimuleras mer med löparskor för barn. 

Löpning är förstås väldigt roligt och du vet att det kräver mycket av dina leder. Detta gäller naturligtvis även för barn. Därför har alla löparskor för barn ett häldropp på 6 mm. Detta gör att fötternas utveckling stimuleras bättre. På RunningDirect kan du välja mellan konkurrenskraftiga priser på ditt barns första löparskor och löparskor för barn som är lite dyrare. Du kan alltid hitta ett par lämpliga löparskor för din dotter eller son här hos oss.