• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek

Löparskor

Beställ de bästa löparskorna hos RunningDirect 

Letar du efter löparskor från märken som Nike, Hoka, ASICS eller adidas? Då har du kommit till rätt ställe. Vi har dessa märken och fler därtill. Oavsett om du är nybörjare inom löpning och letar efter ditt första par joggingskor eller om du är en terränglöpare som behöver löparskor för trailrunning. Du hittar vad du behöver här både för herr, dam och barn! Vi har ett brett utbud för både korta och långa distanser. 

Löparskor för damer 

Vi erbjuder alla typer av löparskor för damer. Dessa löparskor finns i neutrala och feminina färger och har en smalare ovandel. Om dessa skor är för smala för dig? Välj då gärna en löparsko för herrar istället. Om du vill ha mer information om en specifik sko hjälper våra löparspecialister gärna till. 

Löparskor för herrar med tillräcklig dämpning 

För herrar är det viktigt att anpassa löpskorna till din vikt. Se till att du köper löparskor för herrar med tillräcklig dämpning. Detta förebygger skador. Försök dessutom ta reda på om du behöver en neutral löparsko eller om du pronerar när du springer. Om filtrerna i shopen inte helt matchar dig? Tveka då inte att höra av dig till oss. 

Vilken typ av löparskor för damer eller herrar passar mig? 

Du kan välja mellan följande löparskor:  

Neutrala löparskor: Springer du mycket på asfalterade vägar eller på plan mark och har du en neutral fot? Då är neutrala löparskor rätt val för dig. 

Löparskor pronation: Springer du mycket på asfalterade vägar eller på jämna ytor och du pronerar? Då är ett par stabila löparskor,  antipronationslöparskor rätt val för dig.  

Traillöparskor: Springer du mycket på obelagda vägar, i ojämn terräng, t.ex. i skogen eller på stranden? Då behöver du traillöparskor som är optimalt förberedda för ojämna ytor. Terrängskor har extra grepp och är ofta vattentäta. 

Spikskor: Springer du på en friidrottsbana och letar du efter löparskor med spikar (spikes)? Då är löparskor för bana (Track) de rätta skorna för din sport.

Använd vår skosökare online 

Om du precis har börjat springa eller om du har sprungit ett tag, men är osäker på vilka löparskor du ska köpa, hjälper vi dig med vår Shoefinder online. I fyra steg vet du direkt vilken löparsko som är perfekt för dina fötter och träningsmål.