• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33OM OSS

Passa Sports är namnet bakom de populära webbshoparna RunningDirect, Handbollshop, FootballDirect, TennisDirect, PadelDirect, och Sportshop mfl. Med över 375 drivna medarbetare i 4 länder, arbetar vi hårt varje dag för att förse dig med exakt rätt utrustning för att du ska få ut mer av din sport.
Passa Sports AB är en del av Passa Sports B.V som är en av de största leverantörena av sportartiklar i Nederländerna.
Vårt servicekontor ligger i Göteborg och centrallagret finns i Nederländerna.


Vi brinner för din sport med ett geniunt engagemang

Tänk på oss som en lagkamrat som ger dig den perfekta passningen. Våra specialister är extremt drivna, har erfarenhet av din sport och förstår vad du behöver. De har ofta själva idrottat på hög nivå. Oavsett om det handlar om personlig rådgivning, att upptäcka de bästa varumärkena eller att ge den ultimata servicen: vi gör det till en sport att ge det där lilla extra. Detta för att du ska bli bättre för varje steg, slag, hopp, spark eller kast. För att vinna, för att förbättra ditt personliga rekord eller bara för att ha kul.


Vårt mission

Under alla dessa år har vårt uppdrag aldrig förändrats: Passa Sports gör allt de kan för att hitta den perfekta utrustningen för dig.
Eftersom du är unik är det viktigt att du väljer material som perfekt matchar din spelstil, nivå, karaktär och fysik. Vi hjälper dig med goda råd, ett omfattande sortiment och överlägsen service.

Våra sporter