• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek

On löparskor

Rekommenderas:

On löparskor 

Visste du att On föddes i de schweiziska alperna? Teamet bakom det här märket har bara ett mål: att revolutionera löpningen. Detta kommer till uttryck i en kollektion som fokuserar på mjuka landningar följt av explosiva starter. Eller, som On också kallar det, "Run On Clouds". Varumärket startade i Zürich, Schweiz, 2010. I dag har varumärket fått fäste i hjärtat och på fötterna hos mer än sju miljoner löpare i över 50 länder och det finns inga tecken på att de kommer att tappa farten ... 

Med On kan du springa som det är tänkt att du ska göra 

Vi vet alla att löpning ska vara roligt. Istället för att behöva korrigera dina rörelser när du springer låter On dig springa som du är skapt att göra. Det innebär att den intelligenta CloudTec®-dämpningen absorberar den första stöten vid landningen. Den här tekniken gör att du naturligt kan flytta över till framfoten, där Cloud-elementen blir fasta för en stabil och kraftfull start. Dämpning, men bara när du behöver den - det är vad du får med On löparskor. Exempel på populära löparskor från On är On Cloudflow and On Cloudflyer med flera. 

Aktivt svar på varje rörelse vid löpning 

En styv sula ger dig inte alls lika mycket kontroll över dina löprörelser. Med detta i åtanke har On förbättrat sin kollektion, vilket har resulterat i "cloud elements". Dessa lösa element reagerar aktivt på varje löprörelse. De har ingen fördefinierad löpstil, utan anpassar sig steg för steg till din landning. 

CloudTec®-speedboard, som möjliggör effektiv energiöverföring  

Du vill att varje rörelse ska omvandlas till maximal energiåtergivning. CloudTec® speedboard är ett viktigt bidrag till detta. Det möjliggör en effektiv överföring av energi från landning till start och löparskor från On är byggda med ´´sweetspot´´ vid landning vid mittfoten. På så sätt är du redo för en kraftfull ´´push-off´´ efter varje landning.