• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 kr

Mizuno löparskor 

Mizuno har sitt ursprung i Japan och löparskorna ger dig olika fördelar under din löpning. Du springer med tillfredsställande dämpning, stabilitet och komfort tack vare Mizuno Wave Technology. Den innovativa Wave-plattan i löparskorna absorberar stötarna vid varje landning, vilket minskar belastningen på dina leder. Dina fötter har tillräckligt stöd, skorna är lätta och det finns lämpliga löparskor för både neutrala löpare och för de som pronerar utöver det normala. 

Mizuno löparskor för ett neutralt steg 

Om du har en neutral löpstil bör du välja Wave Rider ,Wave Ultima, Wave Sky eller Wave Hayate. Dämpningen i dessa modeller är något fastare, vilket gör dessa löparskor mycket populära bland tyngre löpare. En annan fördel är att skorna känns väldigt lätta, vilket gör dem perfekta för att förbättra ditt personliga rekord. 

Stabila Mizuno löparskor för de som överpronerar 

Förutom att Mizuno har olika modeller för löpare med ett neutralt löpsteg på marknaden finns det även skor för de som överpronerar. Exempel på antipronationsskor från märket är Wave Paradox, Wave Horizon och Wave Inspire. Dina fötter är tätt omslutna, varje steg korrigeras och din löpeffektivitet ökar. 

Kombinera löparskorna med matchande löparkläder 

Förutom löparskor erbjuder RunningDirect ett brett utbud av Mizuno löparkläder. Med dessa blir dina löprundor bekväma under hela året och din outfit, precis som dina löparskor, har hög andningsförmåga. Tips! Vi har regelbundet Mizuno löparskor på rea. Perfekt om du vill köpa ditt andra par löparskor till ett lägre pris.