• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33

Löparskor Herr

508
Vilken målgrupp söker du?

De senaste löparskorna för herrar

Spring kilometer efter kilometer med ett par av våra löparskor för herrar. Ingen löpare är den andra lik, rör sig likadant eller har exakt samma löpstil. Du kanske är en löpare som springer perfekt med neutrala löparskor, men din vän, kollega eller granne behöver extra stöd med en löparsko som motverkar överpronation.

Välj bland de bästa löparskorna för herrar för neutrala och överpronerande löpare

På den här sidan kan du naturligtvis välja mellan olika löparskor för herrar beroende på löpstil från bland annat märken som HOKA one one, Nike och ASICS. Du kan välja mellan olika färger och mönster, men även mellan passform och vikt.

Lämpliga löparskor för dina fötter

Vissa löpare gillar att springa i en lätt löparsko med mindre häldropp, medan andra föredrar en fast dämpning och mer häldropp. Oavsett vilka behov du har och vilken löpstil du har kan du hitta löparskor för herrar som passar dina fötter.

Ta dig an de mest utmanande terrängerna med trailrunningsskor för herrar

Mud runs, Viking runs, Obstacle runs..... Detta är bara några namn på populära evenemang för trailrunning. Att springa utanför de upptrampade stigarna är populärare än någonsin. För den här typen av löpning är det mycket viktigt att ha rätt utrustning. Ta dig an de mest utmanande terrängerna med trailrunningsskor.

Löpskor för herrar med maximalt grepp

Allt börjar med rätt löparskor! Maximalt grepp är mycket viktigt med trailrunningskor. Marken du springer på är ofta hal och ojämn, så rätt grepp kan se till att du fortfarande kan springa snabbt och komma i mål. Förutom ett bra grepp är det också viktigt med tåliga och svalkande kläder. Med löparkläder som är specialtillverkade för trailrunning behöver du inte oroa dig för att bli smutsig och de kläderna kan stå emot en hel del.