• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33

Allt om den nya ASICS Nagino kollektionen

7 June 2023
Allt om den nya ASICS Nagino kollektionen

Den strålande ASICS Nagino-kollektionen för riktiga powerkvinnor!

För kvinnor, av kvinnor. Det är kärnan i den nya ASICS Nagino-kollektionen som lanserades tidigare i år. Tidigare siffror från en banbrytande studie visar ju att kvinnor världen över motionerar mindre och därför är mindre bekväma i sina kroppar. ASICS ansåg att detta måste förändras, eftersom träning är just det som gör att du kan varva ner och återhämta dig. Vad blev resultatet? En snygg Nagino-damkollektion för att stärka kvinnor när de tränar.

[Nagi] – [no]

ASICS har sina rötter i Japan och det har även detta namn. Nagi betyder på japanska "vattnets lugna tillstånd", och "no" betyder ens sanna färg: att vara sig själv. Resultatet? En kläd- och skokollektion för damer som utstrålar inre frid och där kvinnor känner sig bekväma och självsäkra nog att stråla när som helst. De mjuka färgerna ger dig den avslappnade känslan av vilsamma morgnar så att du kan börja din löprunda fint och zen direkt, och alla plagg kan kombineras vansinnigt bra tack vare den här färgpaletten. 

En bekväm klädkollektion från A till Ö 

Upptäck Naginos klädkollektion där stil, komfort och prestanda förenas i en komplett kollektion. Ingen av dessa principer påverkar den andra, utan skapar en optimal kollektion där kvinnor är helt i fokus. Från en bekväm sport-bh till en vattenavvisande löparjacka och från luftiga shorts till en stödjande tight, alla plagg är tillverkade av mjuka tyger av hög kvalitet för en bekväm känsla och för att du ska kunna röra dig fritt i alla väderförhållanden

Stil från topp till tå  

Komplettera din look med de mest populära ASICS-löparskorna i en modern design.  ASICS GT-2000, GEL-Nimbus och Novablast gör dig aldrig besviken, och med en ovandel i samma mjuka färger som Naginos klädkollektion får du en snygg look som matchar från topp till tå. Prestanda behöver inte lämnas efter med den extremt bekväma GEL-Nimbus, den stödjande GT-2000 för överpronerande löpare och den underbart dämpande Novablast. Så det finns ett lämpligt val för alla och du kommer att vara redo att känna dig helt feminin med varje löpning! 

Är du nyfiken? Du kan handla ASICS Nagino-kläderna och matchande ASICS GEL-Nimbus, ASICS GT-2000 och ASICS Novablast här.