• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33

Spring i kylan med Craft Subz-kollektionen

27 September 2023
Spring i kylan med Craft Subz-kollektionen

Förbered dig för fallande temperaturer och mörka dagar med Craft SubZ löparkollektion. Craft har specialtillverkat denna klädkollektion bestående av löparjackor och longsleeves, så att du bara kan fortsätta springa även när temperaturen sjunker långt under nollstrecket. Att springa i kyla ska inte längre vara ett hinder för dig när du bär framgångsformeln med perfekt placerade värmezoner, maximal rörlighet, reflekterande detaljer som toppas i en snygg look

Upptäck fördelarna för dig 

Craft SubZ-kollektionen, i sin helhet SubZero-kollektionen, har utvecklats i Skandinavien. Dessa nordbor vet bättre än någon annan vad du behöver för att springa bekvämt under kalla dagar. Resultatet? Kläder som är anpassade efter din kropp, så att du kan springa på kalla och blöta dagar utan att bli överhettad eller förlora rörelsefriheten! Du kan läsa mer om de viktigaste funktionerna och fördelarna med Craft SubZ-kollektionen här: 

Ger värme utan att du blir för varm  

En vanlig fråga för löpare på vintern är hur man håller värmen utan att överhettas? Med Body Mapped-teknologin erbjuder Craft SubZ lösningen på det. Med specialplacerade värmezoner av vind- och vattentätt Ventair®-material på bröstet blir du behagligt varm under hela löppasset, medan jerseytyget på ryggen och armarna vid armhålorna ger blixtsnabb fukttransport. 

Extra synlighet när du springer i mörker 

Att springa säkert i mörker och vid dålig sikt är en utmaning, men inte med den här kollektionen. 360-graders reflexdetaljer ser till att du är synlig hela vägen under din kvällslöpning, i dåligt väder eller skymning och att du känner dig säker när du går ut. 

Plaggen i den här kollektionen 

Bekväma jackor och långa ärmar är de främsta plaggen i denna strålande kollektion och vi berättar varför. 

Craft adv SubZ jacka 

Huvudnumret i denna strålande kollektion är Craft ADV SubZ löparjacka. Jackan har Ventair®-tyg på bröstet, så att du är skyddad mot kyla, regn, snö. Jerseytyg på rygg och armar ger perfekt ventilation och känns mjukt mot kroppen. Naturligtvis kommer du att stå i centrum i vinter tack vare de 360-graders reflekterande detaljerna och med tumhålen i ändarna får du extra värme vid händerna om det behövs. 

Craft adv SubZ långärmad 

Om temperaturen sjunker ännu lägre under nollstrecket eller om det är en mild vinterdag är Craft ADV SubZ longsleeve din favorit som underställ. I kylig vind passar den höga polokragen som du enkelt kan dra upp dragkedjan i när du väl är igång. Jerseytyget ger perfekt fukttransport och med mesh vid armar och hals blir det inte överhettat. Tumgrepp på ärmarna ger dig extra värme och en liten ficka på ärmen gör att du kan ta med dig dina viktigaste saker när du är på språng. 

Vill du springa trots kylan i vinter? Kolla då in hela kollektionen på RunningDirect och bli redo för löpning i kylan.