• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33

Allt om den nya ODLO ZeroWeight kollektionen

25 March 2024
Allt om den nya ODLO ZeroWeight kollektionen

Upplev ultimat rörelsefrihet med ODLO ZeroWeight-kläder

ODLO har släppt en ny klädkollektion som är speciellt utformad för att tillgodose behoven hos  löpare som springer dagligen. ZeroWeight-linjen erbjuder den perfekta balansen mellan prestanda, andningsförmåga och rörelsefrihet. Så oavsett om du är en erfaren atlet eller precis tagit dina första steg in i löparvärlden, kommer du med den här kollektionen att vara redo för alla dina nya löparäventyr.

Upptäck de viktigaste funktionerna

Men vad är det som gör ODLO:s ZeroWeight-kollektion så speciell? Den använder organisk bodymapping, en avancerad teknik med målet att utforma ett optimalt plagg. Till exempel används andningsbara material i områden där du svettas mycket, medan stretchmaterial används i områden där rörelsefrihet behövs. Resultatet? Kläder som känns som ett andra skinn och gör att du kan fokusera helt på din prestation! Du kan läsa om de viktigaste funktionerna i ODLO ZeroWeight-kollektionen här.

ZeroWeight 
Namnet "ZeroWeight" säger egentligen allt. Plaggen är tillverkade av lätta material för en superbekväm passform, och det verkar som om du inte över huvudtaget känner kläderna på din kropp. ODLO har som mål att använda 100% återvunnet material i framtiden och tar redan ett steg i rätt riktning med den här kollektionen. De lätta materialen är också till stor del återvunna. Så du slår två flugor i en smäll.

ANDNINGSFÖRMÅGA
Plaggen är tillverkade i ventilerande och snabbtorkande material som reglerar kroppstemperaturen och transporterar bort fukt på ett effektivt sätt. I kombination med strategiskt placerade ventilationszoner håller du dig alltid härligt torr och sval från start till mål, även under de mer intensiva löprundorna. Du behöver inte heller längre oroa dig för att lukta svett, tack vare ZeroScent-tekniken som används i flera plagg och som hjälper till att minska lukt. Helt perfekt!

RÖRELSEFRIHET
Att kunna röra sig fritt är ingen lyx när komfort och prestanda är av största vikt. Många plagg har ett högkvalitativt 4-vägs stretchmaterial i de områden där du behöver det mest, till exempel ärmarna. I kombination med den sportiga passformen får du full rörelsefrihet och inget kommer att stå i vägen för att du ska kunna uppnå dina idrottsliga mål!

Utvalda favoritplagg

Från bekväma T-shirts till varma långärmade tröjor och från stödjande tights till skyddande löparjackor - ZeroWeight-kollektionen klär dig i stil från topp till tå. Några av plaggen har lyfts fram för dig nedan.

  • ZeroWeight Chill-Tec T-shirt:
    til och prestanda förenas i denna löpartröja. Med andningbart mesh-material och strategiskt placerad ventilation (active cooling) håller du dig fräsch och sval. Dessutom är löpartröjan lätt, har tejpade sömmar för ultimat komfort och transporterar bort fukt för att hålla dig torr och bekväm kilometer efter kilometer.

  • ZeroWeight 2-i-1-shorts
    Den luftiga ODLO ZeroWeight 2-i-1-short ger dig det bästa av två världar när du springer och är fullt utrustad. Den korta inre shortsen ger stöd, förhindrar skav och irritation och har en slip-in ficka för att ha din telefon i. De luftiga yttershortsen täcker snyggt så att du får maximal rörelsefrihet och ger gott om ventilation i stridens hetta. Baktill finns ytterligare en ficka med dragkedja för förvaring av små tillbehör och med dragskon framtill kan du justera shortsen så att de får perfekt passform.

  • ZeroWeight-jackan:
    Den här löparjackan skyddar dig mot väder och vind under dina vardagliga löprundor. Jackan är extremt lätt, vindtålig och tillverkad av återvunnet material. Tack vare inbyggda meshstycken på övre delen av ryggen kan du njuta av gott om ventilation i flera kilometer. Med sidofickor med dragkedja för personliga tillhörigheter och reflexdetaljer för extra synlighet i mörker kommer du alltid springa säkert och väl förberedd.

Låter det här som musik i dina öron? Kolla då in hela kollektionen på RunningDirect och gör dina val för att vara redo att glänsa.