• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33

Allt om PUMA ForeverRUN NITRO

1 March 2023
Allt om PUMA ForeverRUN NITRO

Den nya PUMA ForeverRUN NITRO har lanserats och sätter en ny standard för stabilitetsskor. För alla som vill uppleva att springa i all oändlighet i det perfekta löparmönstret finns här PUMA ForeverRUN NITRO. Med en kombination av det hyllade NITRO-skummet och ett RUNGUIDE-system uppmuntrar den här skon till optimal löparrörelse och förebygger överpronation och skador. Du kan läsa om hur det fungerar här.

Extra stöd för alla

Alla löpare lutar fötterna något inåt under landningen av steget, detta kallas pronation. Det är helt enkelt det sätt på vilket din kropp absorberar slaget från asfalten. Men om fotlederna lutar inåt för snabbt, för långt eller för lite under landningen kan det orsaka mycket smärtsamma skador. Vissa löpare upplever denna överpronation under hela löpningen, men många löpare upplever den bara när tröttheten sätter in eller när de springer i högt tempo. Kort sagt, alla kan behöva lite stöd, men inte nödvändigtvis under hela löpningen.

Därför har PUMA utvecklat PUMA ForeverRun NITRO, en sko som uppmuntrar alla att springa med den perfekta löparrörelsen och korrigerar dig när det behövs. RUNGUIDE-systemet, NITRO-skummet och många andra tekniker gör detta möjligt.

PWRTAPE TAPE

ForeverRUN NITRO är utrustad med PWRTAPE-teknik. Detta är förstärkningar på sidan av skon och ger extra stabilitet, komfort och stöd utan att det känns stelt och stör din naturliga rörelse.

DESIGN

Sulans utformning styr dig också in i den perfekta löparrörelsen. Sulans form skapar en gungande effekt som nästan automatiskt gungar dig framåt. Den mediala zonen på framfoten och en bredare bas på baksidan förhindrar överpronation på fram- och bakfoten. Det extra stödet vid hälen håller dig stående och ger extra stabilitet vid landning.

Därför kommer du att älska PUMA ForeverRUN NITRO

    1. 1. Den här skon vägleder dig till ditt idealiska löpmönster och korrigerar dig bara när det behövs, annars inte. Så du kommer att njuta av en smidig resa för evigt oavsett vilket träningspass som står på agendan.
    2. 2. Anpassad modell för damer. Dammodellen har en smalare häl, ett lägre valv och en formad vrist för maximal komfort.
    3. 3. Grepp på alla typer av underlag. Tack vare den mångsidiga PUMAGRIP-sulan för slitningar kan du prestera bra på alla asfalterade ytor.
    4.  

PUMA ForeverRUN i detalj:

      • - Typ: Antipronation
      • - Underlag: asfalterade vägar
      • - Vikt: 274 gram
      • - Material mellansula: NITRO-skum