• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33

Nyinkommet ASICS GEL-Cumulus 25

17 April 2023
Nyinkommet ASICS GEL-Cumulus 25

Låt dig bjudas på komfort med den pålitliga ASCIS GEL-Cumulus 25.

Att göra skor som känns bäst för kropp och själ är vad ASICS har gjort i flera år. Med den senaste GEL-Cumulus™ löparskon har ASICS tagit ännu ett stort steg framåt i innovation. ASICS GEL-Cumulus 25 är mer energisk, mjukare och mer responsiv än någonsin. Du kan läsa här hur komforten i den här mångsidiga löparskon gör att du kan sluka dina vardagliga löprundor med lätthet.

Energisk attraktion

Komfort är en röd tråd genom 25-årsjubileumsdesignen. Skon har mer dämpning under fötterna än någonsin tack vare en ökad stapelhöjd och den fjädrande FF BLAST™ PLUS-dämpningen i hela mellansulan. Du kan förvänta dig en vansinnigt energisk löprunda med en skön stötdämpning för att göra dig så bekväm som möjligt för mil. För att ge dig tillräckligt med stöd har hälen och framfoten gjorts lite bredare. På så sätt kan du räkna med en stabil plattform med oöverträffad reaktionsförmåga!

Mjukare och lättare än någonsin

Genom att placera den nya PureGel direkt under hälen har optimal dämpningsteknik skapats. På så sätt upplever du ännu mjukare landningar och mjukare övergångar än tidigare, så att du inte saknar komfort under dina mångsidiga träningspass. PureGel-materialet är lättare och mjukare än vad du är van vid, och eftersom tekniken endast är placerad i bakfoten väger skon mindre.

Hållbarhet

Komfort och hållbarhet går hand i hand med Gel-Cumulus 25. Genom att designa en extra bekväm ovandel av Engineered Jacquard mesh är cirkeln komplett igen. Överdelen är underbart andningsbar och är till stor del tillverkad av återvunnet material i strävan efter en bättre framtid. Med en slitstark OrthoLite™ X-30-innersula och en AHAR®-gummiyttersula kan du räkna med pålitlig vristkomfort och bra grepp för att ta dig an våta ytor. Så du bjuds på en sko som aldrig kommer att göra dig besviken!

ASICS GEL-Cumulus 25 i detalj:

Löpsteg: Neutral
Lämplig för: Vägar
Vikt: Dam ca. 225g / Herr ca. 266g
Övre material: Engineered Jacquard mesh
Material mellansula: FF BLAST™ PLUS-dämpningen, PureGel™
Häldropp: 8 mm