• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33

Nyinkommet: ASICS GEL-Cumulus 26

29 February 2024
Nyinkommet: ASICS GEL-Cumulus 26

Lägg till komfort i varje steg med ASICS GEL-Cumulus 26. Denna modell är en stjärna bland löparskor och är din pålitliga partner för alla dina dagliga löprundor. Den ultimata allroundskon, som inte bara överraskar med extra dämpning utan också med en anmärkningsvärt lätt design. Med ett skarpt öga för komfort kommer du att njuta av en okomplicerad löpupplevelse som tar dig från rastlöshet till fullständig avkoppling. Och som om det inte vore nog har designen en hållbar design som gör att du tar ett steg i rätt riktning, inte bara för dig själv utan även för vår planet.

I den här recensionen berättar vi om de nya uppdateringarna av ASICS GEL-Cumulus 26 och för vem och vilka träningspass den här löparskon är bäst lämpad.

Teknologier och specifikationer

Löpsteg: Neutralt
Häldropp: 8 mm
Vikt: H 255 g/ D 220 g
Material ovandel: Ovandel i konstruerad mesh
Material mellansula: FF BLAST™ PLUS, PureGEL™
Material yttersula: FLUIDRIDE™ yttersula

Uppdateringar av ASICS GEL-Cumulus 26 versus GEL-Cumulus 25

  • Den mest kraftfulla dämpningen: Mellansulan har FF BLAST™ PLUS-dämpning och PureGEL™-teknik för den mest effektiva dämpningen någonsin. Du får en oöverträffad mjukhet under fötterna och förbättrad stötdämpning i dina steg.
  • Lättare design: PureGEL™-tekniken används bara baktill, så att du behåller de viktiga dämpningsegenskaperna men minskar skons vikt.
  • Omdesignad yttersula: FLUIDRIDE™-yttersulan består av en blandning av EVA och gummi för förbättrad hållbarhet och grepp. Eftersom skummaterialet kombineras med den nya yttersulan får du en mjukare löpupplevelse och mer komfort.
  • Ny häldesign: Hälen har fått en mer strömlinjeformad design för en modern och trendig look.
  • Miljövänlig insats: 75% av ovandelen i ventilerande Engineered mesh består av återvunnet material, och den mjuka ORTHOLITE™ X-30 har också en mer miljövänlig produktionsprocess.

Slutsats

Kliv in i ASICS GEL-Cumulus 26 och upplev komfort som du aldrig har känt förut. Den välkända energiska dämpningstekniken i mellansulan skapar oöverträffad mjukhet och förbättrad stötdämpning vid varje steg. Den lättare designen gör att du enkelt kan flyga fram kilometer efter kilometer utan att förlora de viktiga dämpningsegenskaperna.

Med en uppdaterad yttersula kan du räkna med förbättrad hållbarhet och grepp, medan den strömlinjeformade häldesignen ger en modern och trendig look. Den bekväma ovandelen som andas och den mjuka innersulan har ett miljötänk, vilket bevisar att komfort och hållbarhet går perfekt hand i hand.

Så vad väntar du på? Ta dig an varje löprunda med ASICS GEL-Cumulus 26 och njut av fullständig avkoppling för varje kilometer du tar dig framåt.