• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33

ASICS GEL-Nimbus 22 vs. ASICS GEL-Nimbus 23

9 November 2020
ASICS GEL-Nimbus 22 vs. ASICS GEL-Nimbus 23

Den 23: e upplagan har nu lagts till den nu mycket populära Nimbus-familjen. Du drar nytta av maximal stötdämpning, bra komfort och löparskorna sitter extremt bra på fötterna. Du kan läsa om skillnaden mellan ASICS GEL-Nimbus 22 och ASICS GEL-Nimbus 23 i den här bloggen. 

ASICS GEL-Nimbus 23 har ett könsspecifikt TRUSSTIC-system

Visste du att ASICS GEL-Nimbus 23 använder ett könsspecifikt TRUSSTIC-system? Detta innebär att löparskor för män erbjuder en annan form av stöd än löparskor för kvinnor.

Överdelen har uppdaterats

En av de största förändringarna som gjorts i ASICS GEL-Nimbus 23 är den uppdaterade överdelen. Detta gör att överdelen känns mjukare jämfört med sin föregångare och passar bättre. Dessutom säkerställer den extra ventilationen så att du springer bättre på längre sträckor.

Det bästa av Nimbus 22 har tagits till Nimbus 23

Varför ändra något när det faktiskt redan är riktigt bra? Det är därför de mest älskade teknikerna från ASICS GEL-Nimbus 22 har tagits till 23. Den mjuka GEL-dämpningen absorberar stötar maximalt och FLYTEFOAM ™ Propel-tekniken ingår i mellansulan. ORTHOLITE X-55 innersulan gör det lättare att ta på och av löparskon. 

ASICS GEL-Nimbus 23 kommer att finnas tillgänglig på Runningshop från december