• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33

ASICS GEL-NIMBUS™ 25 den mest bekväma löparskon någonsin

10 January 2023
ASICS GEL-NIMBUS™ 25 den mest bekväma löparskon någonsin

Efter en lång väntan kan vi äntligen visa dig ASICS senaste flaggskepp. Vi presenterar den nya ASICS GEL-NIMBUS™ 25. Den här löparskon får dig att känna dig som om du springer på moln och ser förstås otroligt snygg ut.

Det var dags att ta komforten till nästa nivå och det lyckades vi med. Den senaste GEL-NIMBUS har testats utförligt för komfort i en oberoende studie utförd av The Biomechanics Lab* och röstades fram som den mest bekväma löparskon någonsin av mer än 100 löpare!

Gör dig redo för oöverträffad komfort

Den här lätta, neutrala Nimbus är helt omgjord och ger dig en mjuk och smidig träning varje gång. Så snart du tar på dig skon upplever du den extremt mjuka OrthoLite™ X-55-sockeln. Dina fötter är perfekt omslutna av en silkesmjuk stickad ovandel som förhindrar glidning i skon och ger dig förbättrad andningsförmåga.

Du kommer också att njuta av ultimat mjukhet igen vid landning tack vare tillägget av ny PureGEL™-teknik i hälen och framfoten och 20 % mer FF BLAST™ PLUS-dämpning i mellansulan.

Bättre för dig och bättre för miljön också

GEL-NIMBUS™ 25 är mycket mer hållbar. Mellansulan består till 20 % av biobaserat material och överdelen är också tillverkad av minst 75 % återvunnet material. Yttersulan av AHAR™-gummi ger högre slitstyrka, vilket gör att skon håller längre och ger dig ett stadigt grepp under löpningen.

Vare sig du vill delta i 5 km, 10 km eller ett helt maraton. Du kan vara säker på att du med den här löparskon snart kommer att kunna ta flera kilometer i rad utan ansträngning.

*Enligt ett oberoende komforttest av The Biomechanics Lab, South Australia i jämförelse med konkurrenternas produkter.