• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 kr

Nyhet: ASICS Magic Speed 4

5 July 2024
Nyhet: ASICS Magic Speed 4

Föreställ dig en sko som hjälper dig att tänja på dina gränser och slå nya personliga rekord. Det är precis vad ASICS Magic Speed 4 lovar. Med sin turboladdade känsla låga vikt och användning fjädrande dämpning, erbjuder den här skon inte bara komfort utan också kraftfullt stöd för varje steg. Uppgraderingen av den nya carbonplattan i full längd ger avancerad framdrivning, så att du kan uppleva hastighet och stabilitet som aldrig förr.

pDen här reviewn tar en titt på de senaste funktionerna i ASICS Magic Speed 4. Vi delar med oss av våra resultat och utforskar vilka löpare och träningsstilar som den här skon passar bäst för.

Tekniker och specifikationer

Typ av sko: Neutral löparsko för väg
Häldropp: 8 mm
Vikt: Herr 245g / Dam 210g
Material ovandel: Engineered mesh
Material mellansula: FF TURBO™- mellansula
Material yttersula: ASICSGRIP™ OUTSOLE

Tekniker och specifikationer

Uppdateringar ASICS Magic Speed 4 v/s ASICS Magic Speed 3

  • Carbonplatta i full längd: Njut av oöverträffad framdrivning och stabilitet under löpningen tack vare den nya carbonplattan i full längd. Denna avancerade platta ger enkel hastighet och extra stöd i varje steg, vilket gör det lättare att hålla tempot uppe.
  • Fjädrande dämpning: Mellansulan har uppgraderats och har FF TURBO™-dämpning. Detta ger en explosiv känsla och ett exceptionellt energiskt löpsteg, så att du kan maximera varje steg med kraftfull energiåtergivning.
  • Ventilerande ovandel: Lätt och tillverkad av ventilerande meshmaterial, ovandelen ger förbättrad ventilation och komfort. Genom att eliminera overlays är skon lika lätt som en fjäder.
  • Lättviktssko: Designad med en lägre vikt än sin föregångare, vilket gör denna fartdåre till din kompis under snabba löprundor och tävlingar där snabbhet och effektivitet är avgörande.
  • Sitter som en handske: ASICS Magic Speed 4 har en ännu bättre passform tack vare den tättsittande och stödjande hälkragen, vilket ger stabilitet och komfort i varje steg.

Slutsats

ASICS Magic Speed 4 är inte vilken sko som helst, utan en specialdesignad sko för löpare som siktar mot nya höjder. Den här skon erbjuder inte bara komfort, utan också dynamiskt stöd i varje rörelse. Med sin slående turboladdade känsla, användningen av ASICS mest lättviktiga och responsiva dämpningsmaterial och carbonplattan i full längd driver den här snabba skon dig framåt, vilket resulterar i ökad hastighet och fast stabilitet under löpningen.

Det som verkligen skiljer ASICS Magic Speed 4 från mängden är dess förmåga att kombinera både fart och komfort utan kompromisser. Den lätta vikten hjälper till att optimera din energiförbrukning, medan den förbättrade passformen med en tättsittande och stödjande hälkrage säkerställer stabilitet och självförtroende i varje steg.

Oavsett om du tränar inför ett viktigt lopp eller bara vill förbättra dina personliga rekord, är ASICS Magic Speed 4 redo att följa med dig på dina löprundor. Med den här skon på fötterna kan du med självförtroende ta dig an utmaningar och sträva efter dina löparmål.