• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33

Introducing: ASICS NOVABLAST ™

1 March 2020
Introducing: ASICS NOVABLAST ™

ASICS NOVABLAST ™ är en neutral löparsko som erbjuder dig en lyhörd upplevelse. Förutom den snygga och unika designen introducerar ASICS ett antal nya tekniker i denna löparsko. Du kan läsa om dessa teknologier i den här bloggen.

ASICS NOVABLAST ™ med FLYTEFOAM Blast ™ mellansula skum

ASICS använder FLYTEFOAM Blast ™ mellansula skum för första gången. Detta skum ger en energisk känsla vid varje steg. Yttersula på NOVABLAST ™ -skon ger en "trampolin" -effekt, så att du skjuts fram kilometer efter kilometer. Med andra ord, du använder mindre energi för att täcka längre avstånd eller för att slå dina personliga rekord.

Dra nytta av långsiktig komfort vid långa avstånd

Det som omedelbart märks med ASICS NOVABLAST ™ är att den är högre från marken jämfört med de flesta modellerna. Detta gör att du kan njuta av långsiktig komfort vid långa sträckor och AHAR ™-yttersula ökar hållbarheten hos löparskorna utan att offra dragkraften.

En lätt och mjuk ovandel av jacquard mesh

Som med många ASICS löparskor används ovandelen av jacquardnätet för NOVABLAST ™. Denna lätta och mjuka överdel ger utmärkt luftflöde och håller fötterna fräscha och svala under din träning. De reflekterande detaljerna på löparskorna ökar din synlighet när du springer i skymningen eller i mörkret.