• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 kr

Nyinkommet: ASICS Superblast 2

5 July 2024
Nyinkommet: ASICS Superblast 2

Dra nytta av maximal spänst med ASICS Superblast 2! Denna löparsko lämpar sig perfekt för alla dina långa löprundor eller snabbare tempoträningar tack vare sin lätta, mjuka och responsiva natur. För att vara en sko med galen dämpning kan du fortfarande räkna med en superenergisk känsla under fötterna som tar dig igenom dina kilometer utan ansträngning. Det extremt lätta och responsiva skummet kompletteras med molnliknande mjukhet för att möta dina komfortbehov. Lägg därtill en ovandel som andas och ett pålitligt grepp, så har du en sko som ger dig en perfekt löpkänsla. Som grädde på moset är ASICS Superblast 2 mer hållbar än sin föregångare och du kommer att springa för en grönare framtid!

I den här recensionen delar vi med oss av de nya uppdateringarna av ASICS Superblast 2 och även vem och vilka träningspass den här löparskon passar bäst för.

Tekniker och specifikationer

Typ av sko: Neutral löparsko
Häldropp: 8 mm
Vikt: 250 g
Material ovandel: Vävt meshmaterial
Material mellansula: FF BLAST™ PLUS ECO, FF BLAST™ TURBO
Material yttersula: ASICSGRIP™

Tekniker och specifikationer

Highlights hos ASICS Superblast 2

  • Dämpningen är lättare, mjukare och mer energisk: Den här skon har fått en uppgradering av dämpningen. FF BLAST™ TURBO-dämpningen i mellansulan är mjukare och mer dämpande för att minska påfrestningarna på benen under långa löprundor. Dessutom har FF BLAST™ PLUS ECO-dämpning lagts till, som är superlätt och slitstark, och som fortfarande ger ett energiskt steg.
  • Ventilerande ovandel : Den vävda ovandelen i meshmaterial är lätt och tillverkad av ett material med hög andningsförmåga för att hålla dina fötter väl ventilerade. Materialet är också i ett stycke och har en stretchig konstruktion för rätt komfort.
  • Utmärkt grepp på olika underlag: Yttersulan har förnyats och har nu en ASICSGRIP™-yttersula som ger mycket bra grepp och fäste på olika underlag. Så att du alltid kan springa med förtroende, även när det regnar.
  • Hållbarhet och komfort passar perfekt ihop: Den här skon ger dig massor av komfort tack vare sin låga vikt och dämpande design, samtidigt som den tar hänsyn till ett hållbart förhållningssätt. 75% av ovandelen består av återvunnet material och dämpningen är tillverkad av 24% biobaserat återvunnet material.

Slutsats

Upptäck ASICS Superblast 2, det perfekta valet för dina långa och mångsidiga löprundor. Med en design med låg vikt och maximal dämpning kommer du att njuta av underbar mjukhet utan att kompromissa med ett kraftfullt steg.

FF BLAST™ PLUS ECO-dämpning och FF BLAST™ TURBO-dämpning ger denna lätta, mjuka och energiska känsla under fötterna och låter dig röra dig utan ansträngning längs vägen. Tack vare ovandelen som andas och en greppvänlig ASICSGRIP™-yttersula kommer du alltid att ge dig ut på dina löparkilometrar med tillräcklig komfort och självförtroende.

Med en design som består av mer återvunnet material än tidigare kombinerar Superblast 2 hållbarhet med topprestanda. En sak är säker: med den här skon kommer du att njuta av varje steg från början till slut.