• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33

Garmin Forerunner 255 vs. Garmin Forerunner 245

8 August 2022
Garmin Forerunner 255 vs. Garmin Forerunner 245

Garmin Forerunner 255 är efterföljaren till Garmin Forerunner 245, som lanserades år 2019. Den 1 juni 2022 kommer Garmin att lansera Forerunner 255 och den är fullspäckad med ny teknik. Du kan läsa i den här artikeln vad skillnaden är mellan Garmin Forerunner 255 och Garmin Forerunner 245.

1. En ny morgonrapport

För att springa bättre, längre eller snabbare är återhämtning avgörande. Därför är det så skönt att veta att din löparklocka ger dig en fin överblick. Garmin Forerunner 255 är utrustad med en ny morgonrapport. Du kan direkt se hur vädret är för den aktuella dagen och hur din nattsömn, återhämtningstid och träningsstatus är. Du kan också se din pulsvariation och få ett dagligt träningsförslag.

2. Garmin Pay™ för kontaktlös betalning

Det finns många situationer där det är skönt att veta att man kan betala kontaktlöst. Du kan nu lämna dina kontanter och kort hemma genom att bära Garmin Forerunner 255. Löparklockan är utrustad med Garmin Pay™, så att du enkelt kan betala för dina inköp när du är på språng.

3. Förbättrad batteritid

Garmin Forerunner 245 har ett smartwatch-läge i upp till 7 dagar och ett GPS-läge i upp till 24 timmar innan löparklockan behöver laddas. För Garmin Forerunner 255 har batteritiden förbättrats avsevärt. Modellen har en batteritid på upp till 14 dagar i smartwatch-läge och upp till 30 timmar i GPS-läge.

4. Löpkraften beräknas åt dig

Du får en kontinuerlig kraftmätning på handleden av hur mycket kraft du utövar på vägen. Observera att du måste ha en Running Dynamics Pod eller HRM-Pro™ monitor om du vill beräkna din löpkraft. Efter varje träningspass utvärderas din nuvarande träningsstatus, så att du vet om du tränar för lite eller för mycket.

Välj bland över 30 inbyggda aktivitetsprofiler

Det kan förstås vara så att du utövar en annan aktivitet än löpning. Kanske styrketränar du, eller om regelbundet cyklar eller tränar i poolen. Du kan välja mellan fler än 30 inbyggda aktivitetsprofiler och Garmin Forerunner 255 har triathlonaktivitetsprofilen.

Ordningen i olika utföranden

Det slående med Garmin Forerunner 255 är den smala profilen. Du kan välja mellan 41 mm och 46 mm hölje. Du får dagliga förslag på träningspass som är anpassade efter din återhämtning och prestation efter varje träning. Du kan vara säker på mycket exakt flerbandssatellitspårning på GPS-, GLONASS- och Galileo-nätverk. Du kan därför alltid vara säker på överlägsen noggrannhet för hur långt och hur snabbt du har sprungit, även i de mest utmanande miljöer.