• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33

Go Out, Be Seen

28 October 2020
Go Out, Be Seen

Springer du i skymningen? I mörkret? Eller börjar det regna precis när du har lämnat huset? I vilket fall är det viktigt att du ökar din synlighet när du är ute och springer. Inte bara du springer säkrare, andra löpare, cyklister och bilister ser dig också bättre. Odlo svarar perfekt på detta med Go Out, Be Seen kollektionen. Du kan läsa allt om den här progressiva kollektionen i den här bloggen.

Ett slående all-over reflekterande tryck

Nu när det har gått över till vintertid vinner vi en timmes sömn, men vi tappar också en timmes dagsljus på kvällen. Med den här nya kollektionen kan du enkelt fortsätta träna, även när det blir mörkt. En slående egenskap i Go Out, Be Seen kollektionen från Odlo är det slående reflekterande trycket, perfekt för löpning på kvällen och på vintern.

Zeroweight kollektionen har fått ett nytt utseende

Både tightsen och löparjackan från Go Out, Be Seen kollektionen, är en del av Zeroweight kollektionen. Löparjackan är vind- och vattentålig och har en behagligt lätt och hållbar, miljövänlig, PFC-fri beläggning. De laserskurna perforeringarna på baksidan ger extra ventilation och den innovativa magnetiska förslutningen på ståkragen gör att du kan öppna blixtlåset framtill, medan den övre delen av halsen förblir stängd.