• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33

Nyinkommet: HOKA Arahi 7

16 January 2024
Nyinkommet: HOKA Arahi 7

Den 7:e upplagan av HOKA:s älskade stabilitetssko är ute och kommer att få varje kilometer att kännas som mer. Arahi-serien är antipronationsversionen av den populära Clifton-serien och har varit känd i flera år för sitt perfekta stöd när du är på språng utan att kännas stel eller tung. Den här gången lägger den senaste versionen till ytterligare en rejäl dos komfort.

Med en ny ovandel, en tjockare plös och en dubbel snörning känns varje steg stadigt, mjukt och bekvämare än någonsin, och HOKA Arahi 7 kommer utan problem att ta dig längre än du tidigare kunnat föreställa dig.

Tekniker och specifikationer

Typ av sko: Antipronationssko
Häldropp: 5 mm
Vikt: H 282 g/ D 228 g
Material i ovandelen: Flat stickad
Material mellansula: CMEVA
Material yttersula: Durabrasion RubberTM

Uppdateringar; HOKA Arahi 7 vs HOKA Arahi 6

  • Uppdaterad: HOKA Arahi 7 har en ny ovandel som dina fötter garanterat kommer att älska. Medan Arahi 6 endast var utrustad med ventilerande mesh, har Arahi 7 en uppdaterad ovandel tillverkad av flatstickat garn. Denna vävmetod gör att stygnstorleken är densamma över hela ovandelen, vilket ger samma stabilitet vid varje punkt på ovandelen. Den här vävningen ger också ökad väggstabilitet, vilket förhindrar överpronation, utan att kompromissa med flexibiliteten. Sidorna på Arahi 7 har också synliga mesh-zoner som ger maximal ventilation.
  • Extra buffert: Plösen har fått en uppgradering och är mycket tjockare än i HOKA Arahi 6. Som ett resultat upplever du mindre tryck från skosnörena ovanpå vristen, vilket du omedelbart upplever som mer komfort.
  • Fast och säkert! Att halka och glida hör till det förflutna. HOKA Arahi 7 har en dubbel snörningskonstruktion som håller tungan stadigt på plats utan att klämma eller irritera. Det säkerställer också en tät tätning på skon, vilket förhindrar smuts från att bara komma in.
  • Räkna med pålitlig stabilitet igen. Det viktigaste inslaget i denna löparsko finns kvar. Active J-Frame ger dig stöd utan begränsningar. Inga tunga eller stela material. Det lätta skummet med fast densitet förhindrar att foten sjunker in utan att kompromissa med dämpning och smidighet.

Slutsats

Den nya Arahi ger dig återigen stabiliteten och smidigheten från den sjätte upplagan, men ger dig en boost av komfort inifrån och ut. Den extra tjocka plösen, dubbla snörningen och den flatstickade ovandelen i kombination med det tjocka lagret av stötdämpning gör HOKA Arahi 7 till den perfekta kandidaten för att göra långa distanser oöverträffat bekväma. Så letar du efter en antipronationssko för dina uthållighetspass och skulle vilja utöka ditt sortiment? Då ska du definitivt överväga HOKA Arahi 7.