• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33

Sväva i väg med HOKA Bondi 8

21 October 2022
Sväva i väg med HOKA Bondi 8

Gör dig redo för ett varv med oändlig glädje med HOKA Bondi 8. Den senaste HOKA Bondi löparskon är lätt som en fjäder, känns silkeslen, ger den mjukaste landningen någonsin och leder dig utan ansträngning till nästa steg. En blandning av överlägsen stötdämpning, maximal komfort, oöverträffad smidighet och mjuka material gör att du kommer in i flödet på nolltid.

Lättare, silkeslen men definitivt inte mjuk

Den här neutrala löparskon är idealisk för en lugn travtur efter en hektisk arbetsdag, en återhämtningspassning eller en uthållighetspassning där du tar dig tid. Om du jämför Bondi 8 med Bondi 7 kommer du snabbt att märka att den är bättre på alla sätt. HOKA Bondi 8 är:
- Lättare: Den lättare skumkompositionen i sulan känns silkeslen samtidigt som den är superstark. Detta kraftpaket ger dig överlägsen stötdämpning och dämpar varje slag för dig.
- Smidigare: Bondi 8 har en förlängd häl för bättre rörelsefrihet. Med den här skon kommer du enkelt att ta dig till nästa steg.
- Starkare: Specialplacerad gummi under sulan ger extra grepp, gör skon lättare och mer motståndskraftig mot slitage. Med andra ord kan den ta emot stryk och hålla längre.
- Hållbarare: Med återvunnen mesh som andas, ett foder av återvunnet material och Ortholite® Hybrid-innersula blir du inte så lätt varm under fötterna och du sparar också miljön.

100 % komfort är 100 % njutning

HOKA Bondi 8 är gjord för att du ska kunna njuta till 100 % av din löprunda. Ska du springa kors och tvärs genom skogen? Titta runt omkring dig, inte på marken! Med sin stabilitet och sitt extra grepp håller den här löparskon dig upprätt. Runt på gatorna? Tack vare det smidiga steget och den enastående motståndskraften kommer du inte att sväva iväg. Lita på oss, med den här löparskon smakar varje kilometer som mer och du kommer att vilja göra om det imorgon.

HOKA Bondi 8 på Runningshop

Vill du också njuta maximalt av din löpning? Köp HOKA Bondi 8 löparskor idag på Runningshop.se. Löparskon finns som dam- och herr modell i flera olika färger och storlekar.