• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33

Nyinkommet: HOKA Mach 6

21 February 2024
Nyinkommet: HOKA Mach 6

On du är en riktig fartdåre är HOKA Mach 6 rätt val för dig. Ultralätt och otroligt responsiv, den här löparskon erbjuder den hastighet du letar efter. Trots den lätta designen kommer du att uppleva tillräckligt med stöd för att hålla fötterna flytande med den rätta välbekanta känslan. Den uppdaterade ovandelen har utmärkt ventilationsförmåga och håller dina fötter härligt svala under intensiva löprundor. Med tillämpade förbättringar på pölsen och kragen kommer du att uppleva ett bekvämt skal som du inte var van vid tidigare. Gör dig redo för de viktigaste träningarna och tävlingarna och upptäck hur snabbhet, stabilitet och komfort förenas i en och samma sko.

I den här recensionen berättar vi om de senaste uppdateringarna av HOKA Mach 6 och för vem och vilka träningspass den här löparskon passar bäst.

Teknologier och specifikationer

Typ av sko: Neutral löparsko
Häldropp: 5 mm
Vikt: H 231 g/ D 189 g
Material i ovandelen: Creel jacquard mesh
Material mellansula: Superkritiskt EVA-skum
Material yttersula: Slitstark yttersula i gummi

Uppdateringar av HOKA Mach 6

  • Lättare och mer responsiv: Tack vare en ny mellansula i EVA-skum kommer du att uppleva en otrolig dämpning och responsivitet. Det responsiva materialet är superlätt och ger den komfort du letar efter under snabba träningspass och tävlingar.
  • Extra stöd: Du kan räkna med ökat stöd från en invändig korsrem vid mellanfoten för en stabil och säker känsla. Hälkappan är också förstärkt och EVA-innersulan ger fint stöd där det behövs.
  • Förnyad ovandel som andas: Den nya Creel jacquard-ovandelen har god andningsförmåga så att dina fötter kan ventileras underbart när du är på språng. I kombination med en strömlinjeformad plös och kant får du en superbekväm passform.
  • Slitstark yttersula: Durabrasion-yttersulan i slitstarkt gummi ger utmärkt grepp på en mängd olika underlag. På hälen och framfoten är slitstarka gummipartier strategiskt placerade för ökad hållbarhet. Så din sko kommer att hålla mycket längre.

Slutsats

HOKA Mach 6 är det ultimata valet för löpare som letar efter fart. Med sin ultralätta och otroligt responsiva design ger den här löparskon dig en extra fartökning under dina träningspass och tävlingar.

Den uppdaterade ovandelen som andas, med Creel jacquard-material och en anpassad plös och kant, håller dina fötter svala och bekväma. Den nya EVA-mellansulan ger oöverträffad dämpning och respons, medan invändiga grenremmar och en förstärkt hälkappa ger extra stöd. Den slitstarka Durabrasion-yttersulan med strategiskt placerade gummisektioner ger utmärkt grepp och långvarig prestanda.

Så gör dig redo för en explosion av fart och en bra dos komfort med HOKA Mach 6, som hjälper dig att flyga genom de sista kilometrarna med lätthet!