• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek

Nytt: Hoka Rocket X 2

15 March 2023
Nytt: Hoka Rocket X 2

Slå dina personliga rekord med löparskon HOKA Rocket X 2.

HOKA har lanserat en blixtsnabb sko! HOKA Rocket X 2 är lättare och snabbare än någonsin, speciellt utformad för ivriga löpare som är redo att utmana sina rekord. Innovation är hjärtat av HOKA, och det gäller även det här senaste tillskottet. Undrar du hur denna tävlingssko är geometriskt utformad för obestridlig komfort? Läs då snabbt vidare.

Carbon som svar på snabba tider

Att kolfiber är en banbrytande uppfinning för snabba tider har redan bevisats. Med hastigheten i åtanke gick HOKA runt bordet för att optimera skons konstruktion. Den designade kolfiberplattan är placerad mellan två lager av ultra responsivt PEBA-skum för maximal energiåtergivning. Du kommer att uppleva framdrivande kraft som du aldrig tidigare har känt.

En skräddarsydd stabilitet 

HOKA är noggranna i sina överväganden, även när det gäller stabilitet. Inte för mycket och inte för lite stöd, precis vad som behövs för att hålla pilarna fokuserade på hastighet. Som ett resultat av detta valdes en symmetrisk dynabädd med låg profil så att dina fötter är nära marken. Resultatet? Neutral stabilitet med en oöverträffad effektiv push-off. HOKA:s berömda Meta-rocker-teknik hjälper till med detta genom att vägleda din fot genom löpcykeln.

Inför tävlingsdagen

Upplev en HOKA-sko som är lättare än någonsin! Skon använder det lättaste skummet som någonsin använts i HOKA:s historia. Gummiyttersulan har också minskat i vikt för att hålla skons totala vikt så låg som möjligt. Ett andningsbart mesh har använts för överdelen, som samtidigt sitter tätt runt foten. Färdiga med ett låst system vid mittpartiet kan dina fötter inte gå någonstans. Precis vad du letar efter för att poppa upp på tävlingsdagen!

Shoppa HOKA Rocket X 2 för damer och herrar här.

HOKA Rocket X 2 i detalj:

Typ: Neutral 
Underlag: Väg 
Vikt: Dam ca. 190 g / Herr ca. 236 g 
Övre material: Syntetiskt nät  
Material mellansula: PROFLYX™-konstruktion, kolfiberplatta, PEBA-skum