• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33

Nyinkommet: HOKA Skyward X

3 April 2024
Nyinkommet: HOKA Skyward X

Med den senaste löparskon HOKA Skyward X är det bara himlen som gäller. Denna allroundsko är utrustad med kolfiberteknik och är din pålitliga partner under varje löprunda. Oavsett om du letar efter mer fart i din träning eller maximal komfort under ett maraton, driver den här skon dig framåt med varje steg. Med maximal dämpning och utmärkt stöd kan du ta dig an alla utmaningar. Låt dig överraskas av mångsidigheten hos denna bekväma kolfibersko med strumpliknande passform och upplev själv varför HOKA Skyward X pushar dina gränser i varje ögonblick.

I denna recension berättar vi om höjdpunkterna i HOKA Skyward X och för vem och vilka träningspass denna löparsko är bäst lämpad.

Tekniker och specifikationer

Typ av sko: Neutral
Häldropp: 5 mm
Vikt: H 320 gram / D 261 gram
Material ovandel: Jacquard mesh
Material mellansula: SCF EVA-skum, PEBA-skum, H-formad kolfiberplatta
Material yttersula: Slitstark gummi

Utmärkande för HOKA Skyward X

  • Maximal dämpning: Tack vare användningen av SCF EVA- och PEBA-skum får du maximal dämpning. Dessutom ger detta skum hög energiåtergivning vid varje steg och minskar påverkan på dina muskler och leder vid landning.
  • Unik H-formad kolfiberplatta: Mellan dessa två skumlager i mellansulan finns en unik H-formad kolfiberplatta som är flexibel i mitten. Som ett resultat upplever du en superstabil och effektiv löpning där din fot avlastas naturligt. Så du glider fram utan ansträngning genom dina kilometer.
  • Strumpliknande passform: Du kommer inte att sakna komfort tack vare den mjuka och ventilerande Jacquard mesh-överdelen. Denna ovandel faller perfekt runt foten för en strumpliknande passform. Dessutom är hälkappan upptill underbart mjuk, medan botten är extra fast för en stödjande känsla.
  • Slitstark och stabil yttersula: Yttersulan i Durabrasion-gummi ger dig tillräckligt grepp på våta underlag och tack vare strategiskt placerat slitstarkt gummi kan du räkna med ökad hållbarhet. Sulans utformning är också utformad för att ge dig mer stabilitet vid varje steg du tar.
  • Pålitlig allroundsko: Denna sko är en riktig allroundsko bland kolfiberskor och är perfekt för både träningspass och tävlingar. Tack vare maximal dämpning är de särskilt praktiska för halv- eller helmaraton (eller långa uthållighetspass), och den här skon ger även löpare med en tyngre kroppsbyggnad perfekt komfort och stabilitet.

Slutsats

HOKA Skyward X är den ultimata kolfiberskon att lita på när som helst. Oavsett om du har ett träningspass eller ett lopp inplanerat, tack vare dess maximala dämpning och utmärkta stöd, ger den komfort och fart under varje löprunda. 

Den unika H-formade kolfiberplattan ger stabilitet och effektivitet, medan de två dämpningslagren ger ett vansinnigt skydd och återger massor av energi vid varje steg. Tack vare en mjuk och strumpliknande passform uppfylls alla dina behov av komfort, och den slitstarka slitskon ger dig stöd från början till slut.

Kort sagt, HOKA Skyward X är din pålitliga allroundsko och kommer att tänja dina gränser till obegränsade höjder!