• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 kr

Löpning på sommaren

14 June 2024
Löpning på sommaren

Sommaren är den perfekta tiden att njuta av löpning utomhus. Om solen skiner får du en bra dos D-vitamin på köpet, men det är ändå viktigt att vara väl förberedd för att få ut mesta möjliga av sommarens löprundor.

Här kan du läsa om alla fördelar med att springa på sommaren och praktiska tips som du inte får missa för att hålla dig sval, bekväm och motiverad under alla soliga löparäventyr!

Fördelarna med att springa på sommaren

  • Längre dagsljus: Med de långa sommardagarna kan du anpassa din löprutin på ett flexibelt sätt. Oavsett om du är morgonpigg eller föredrar att springa på kvällen finns det alltid gott om dagsljus att njuta av.
  • Varma temperaturer är bra för dina muskler: Solens varma strålar är superbra för att hjälpa dina muskler att värmas upp snabbare, minska risken för skador och göra dig redo att springa direkt.
  • Sociala aktiviteter: Det finns inget bättre än att dela ditt löparäventyr med andra passionerade löpare. Sommaren är full av roliga lopp och evenemang och är ett utmärkt sätt att träffa nya människor och njuta av att springa tillsammans. 
Fördelarna med att springa på sommaren

Tips för löpning på sommaren

Utvalda tröjor

/
Visa mer

Utvalda Shorts

/
Visa mer

Utvalda Korta Tights

/
Visa mer

Utvalda Tillbehör

/
Visa mer