• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33

MileStonePod

9 March 2018
MileStonePod

MileStonePod Hardloopshop

Milestone Pod är en liten enhet som du installerar på skon. När du ska springa eller gå på PW för att registrera din träning.

MileStonePod är en av de löpartillbehör  som kommer ge dig den information du behöver för att göra din träning effektivare. MileStonePod är en liten apparat som du fäster på din löparsko. När du fäst den lilla enheten på din sko kan du börja din träning. Träna uthållighet, intervallträning eller vad du vill, allt är möjligt med MileStonePod.


Men vad är det för någonting och exakt vad gör den?


MileStonePod är en speciell stegräknare som känner av alla dina steg under din löptur eller PW. DEN ger dig även information om hur många steg du tar per minut. Nu kan man tycka att det är precis som vilken sportklocka som helst med skillnaden att denna sitter på löparskon. Men det är fel, för MileStonePod mäter så mycket mer. Med denna apparat får du information om hur du sätter ner foten och vilka rörelser du gör. Hur du gör din nedsättning och hur snabbt igen du gör avtramp. Med denna information kan du förbättra din löpning avsevärt!
När du har tränat färdigt så läser du av all data enkelt via appen som du har i telefonen eller på din surfplatta. Dessa uppgifter kan du även välja att skicka till din mail.
Det finns bara fördelar med MileStonePod. Den är liten och smidig, du slipper släpa med dig stora mobiltelefoner eller annan utrustning under din träning. Batteritiden är fantastisk och den tappar aldrig sin signal som GPS lätt gör. Den är mångsidig då den mäter väldigt mycket mer än bara avståndet du springer. Föredrar du att springa inne eller gillar du variation, inga problem, enheten fungerar minst lika bra inne på löpband. Men det bästa är nog att det går att köpa den till ett sådant bra pris som MileStonePod nu har.


Har du efter att ha läst det här inlägget i bloggen blivit nyfiken på MileStonePod? Vänta inte längre, köp en nu!