• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33

Mizuno Wave Inspire 16 vs. Mizuno Wave Inspire 17

3 December 2020
Mizuno Wave Inspire 16 vs. Mizuno Wave Inspire 17

 17

Mizuno Wave Inspire 17 löparskor är en bra löparsko för löpare som springer många kilometer. Löparskon ger dig mycket bågstöd, vilket ger en mjukare och mer stabil upplevelse för löpare med plattare fötter. Du kan läsa om skillnaden mellan Mizuno Wave Inspire 16 och Mizuno Wave Inspire 17 i den här bloggen.

Mizuno Wave Inspire 17 löparskor med en förnyad yttersula

En av de största förändringarna som Mizuno Wave Inspire har gjort är den uppdaterade yttersulan. Detta ger full kontakt med marken. Dessutom ger balansen under framfoten mer flexibilitet och stöd för ditt nästa steg. Från häl till tå har gummi använts längs hela längden för maximalt grepp. Tack vare den inre hälklappan ser till att omsluta dina fötter ordentligt och du förhindrar att dina fötter glider när du springer.

Lätt Enerzy-skum absorberar stötar

Tack vare det lätta Enerzy-skummet absorberas stötar väl under varje landning. Double Fan Wave Plate balanserar denna grad av mjukhet med stötskydd, struktur och stöd. Dessutom ger det översta lagret av U4ic-dämpning i full längd mer lyhördhet och en snabb start.

En enkel övergång tack vare flexspåren på Mizuno Wave Inspire 17

Precis som Mizuno Wave Inspire 16 använder Mizuno Wave Inspire 17 också flexspår. Den nu ikoniska Wave Plate är placerad för att ge dina fötter lite mer stöd när den träffar marken. U4ic-dämpningssystemet är ett mycket lyhört lager och placerat ovanpå Wave Plate. Om du kommer halvvägs mellan tårna under landningen får du en väldigt fina ifrånskjutning ur din gångcykel. Det är det som gör det U4ic-dämpningssystemet så uppskattat.

Extra stabilitet tack vare överdelen med stödjande överlägg

För Inspire 17 har mizuno förbättrat överdelen med stödjande överlägg. Överdelen har hög andningsförmåga och håller dina fötter svala och fräscha.