• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33

Mizuno Wave Inspire 19 vs Mizuno Wave Inspire 18

10 February 2023
Mizuno Wave Inspire 19 vs Mizuno Wave Inspire 18

Gör dig redo för snabbare varvtider och en oändligt smidig löpning med den senaste Mizuno Wave Inspire 19. Den här uppdaterade antipronationsskon ger dig förstklassigt stöd, mer Enerzy-skum och mer komfort än sin föregångare. Letar du efter en sko som ger lättviktsstöd för dina dagliga löparpass? Då är Mizuno Wave Inspire svaret. Du kan läsa varför här.

2 mm högre stapelhöjd för extra komfort och mer framdrift

Den nya Mizuno Wave Inspire 19 har 2 mm mer Enerzy Foam än Wave Inspire 18. En högre stapelhöjd skapar ett större avstånd mellan fötterna och marken, vilket bidrar till bättre stötdämpning och en mjukare landning. More Enerzy Foam ger också en extra drivande känsla vid varje steg, vilket ger dig energi för den extra kilometern.

En uppdaterad Mizuno Wave-platta för ökad stabilitet

Gå obehindrat mot ditt mål tack vare den nya formen på Mizuno Wave-plattan. Mizuno Wave-plattans nya inre och yttre form är anatomiskt formad och har nu en våg i stället för tre. Mer än någonsin uppmuntrar den nya Wave Plate det naturliga flödet i ditt steg och håller fötterna i rätt position under löpningen. Inåtriktad fotledsflexion förhindras, vilket eliminerar behovet av retrospektiv korrigering. Du får en mycket smidigare löpning.

Jacquard mesh-överdel för hög komfort och extra ventilation

Den nya Inspire har inte längre en överdel av Airmesh-material, utan en av Jacquard mesh i dubbla lager. Tygets öppna struktur ger hög andningsförmåga, absorberar fukt och svett mycket bättre och känns behagligt mjukt. Tygets elasticitet i kombination med Dynamotion Fit-teknologin garanterar en perfekt omslutning av din fot och rör sig sömlöst med dig när du springer.

Mer hållbar igen

När det gäller hållbarhet gör Mizuno stora framsteg. Även den här skon är lite mer hållbar än sin föregångare och har en ovandel som består av minst 30 % återvunnet material och en innersula som till och med består av 90 % återvunnet material.

Allt som allt är den senaste Mizuno Wave Inspire 19 den perfekta skon för den snabbare löparen som behöver lätt stöd och vill ha en oändligt smidig gång.

Mizuno Wave Inspire 19 överblick:

  • - Pronation
  • - Underlag: väg
  • - Vikt: 305 gram för herrar / 245 gram för damer
  • - Övre material:Jacquard mesh
  • - Material mellansula: Enerzy Foam
  • - Häldropp: 12 mm