• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33

Mizuno Wave Rebellion

20 August 2021
Mizuno Wave Rebellion

Mizuno Wave Rebellion

Wave Rebellion med Glass Fiber Wave Plate är den senaste innovativa löparskon från Mizuno. Trenden som för närvarande är mycket synlig i löparvärlden är Carbon -plattan. Fler och fler märken har en modell i sin kollektion med en Carbon -platta. Carbon ger en avkastningsdrivning som gör att du springer snabbare, särskilt de mer erfarna löpare har nytta av detta. En carbon platta har dock vissa nackdelar, nämligen hållbarhet och stabilitet.

Glasfiber Wave Plate VS Carbon Plate

Carbon plattan har två stora nackdelar, och det är det faktum att Carbon plattan ofta slits ut snabbt och ger lite stabilitet. Tack vare den nya glasfibervåg plattan kommer du att uppleva alla fördelar med en Carbon platta och du får den stabilitet du har. Glasfiber Wave Plate har upp till 11 gånger mer försäljnings kapacitet än de vanliga Wave plattorna. Materialet på glasfibervåg splattan är också mycket mer hållbart och håller därför längre än en Carbon plattan.

Funktioner i Mizuno Wave Rebellion

Wave Rebellion är perfekt för löpare som vill bryta sina PR och springa snabba tider. Skon har en högkvalitativ finish, den övre består av en luft, vilket garanterar hög andningsförmåga. Det finns också ett litet skumskikt i tungan så att det inte orsakar irritation.

Det välkända MIZUNO ENERZY-materialet har vidareutvecklats till MIZUNO ENERZY LITE. Mellansulans material är tillverkat av nylon och är 22% mjukare och 35% mer motståndskraftigt än det vanliga MIZUNO ENERZY. Yttersulan är tillverkat av G3 -gummi, vilket ger mycket stabilitet och grepp när du springer. Skon är också mycket stabil tack vare utvidgningen av sulan vid framfoten och hälen.

Letar du efter en innovativ och snabb sko som förutom hastigheten också erbjuder mycket stabilitet och komfort? Då är Mizuno Wave Rebellion något för dig. Gör dig redo att slå dina personliga rekord!