• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33

Nytt: Mizuno Wave Rebellion Pro

17 February 2023
Nytt: Mizuno Wave Rebellion Pro

Spring ett blixtsnabbt maraton med Mizuno Wave Rebellion Pro löparskor! 
Slå dina egna rekord med Mizunos blixtsnabba karbonsko! Efter karbon hype av tidigare märken kunde Mizuno inte lämnas efter. Mizuno presenterar Wave Rebellion Pro, en revolutionerande sko utrustad med de senaste materialen och kolfiberteknikerna, som är utformad speciellt för löpare som vill springa ett maraton under 2,5 timmar. Hur hastighet, stabilitet och komfort kombineras i en och samma sko kan du läsa nedan. 

En unik mellansula för banbrytande rekord    
Låt inte trötthet få en chans med designen av den unika mellansulan. En överdrivet vinklad häl skapar en optimal landningspunkt vid mittfoten -och framfoten. Så du får alltid den mest effektiva energin tillbaka, precis vad du behöver för att hålla dig på rätt spår för den snabba tiden. Mellansulan innehåller också två lager av Mizuno Wave Enerzy Lite+ och Enerzy Lite för en otroligt studsande och responsiv löpning. Så du kommer att drivas framåt pass efter pass tack vare denna banbrytande SMOOTH SPEED ASSIST-teknik. 

Den gyllene kombinationen av kol och stabilitet  
Men det är inte allt! Karbon är det revolutionerande tillägget i löparskor som gör att du kan förbättra dina personliga rekord. Den slitstarka nylonplattan med kolfiber ger oöverträffad styvhet och stöd. Upplev en energisk fartökning som du aldrig tidigare har upplevt. Hela sulkonstruktionen med superfoam, den böjda sulan och kolfiberplattan skapar en exceptionell startplattform så att du kan fortsätta att gå mil efter mil! 

En strumpliknande passform för din komfort 
När du springer 42,195 kilometer i löparskor är komfort ingen lyx. Svaret är en överdel med begränsade sömmar och materialdelar för en sömlös passform. Lägg till detta den extra lätta överdelen och plösen som hålls på plats, och du upplever en sko som sitter runt hälen och vristen som en strumpa. En blixtsnabb sko med en strumpliknande passform, vad mer kan man önska sig? 

Handla här Mizuno Wave Rebellion Pro för män och kvinnor.

Mizuno Wave Rebellion Pro i en överblick:

Typ: Neutral löparskor 
Underlag: Väg 
Vikt: Cirka 225 gram  
Övre material: Lättviktig nätöverdel 
Material mellansula: Enerzy Lite-teknik, karbonförstärkt waveplatta 
Häldropp: 4,5 mm