• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33

Nyinkommet: Mizuno Wave Rider 27

21 June 2023
Nyinkommet: Mizuno Wave Rider 27

Nyinkommet: Mizuno Wave Rider 27

Spring på en våg av energi med Mizunos senaste tillskott Wave Rider 27. Denna nya och lättare Wave Rider ger dina vardagliga varv en stor energiboost, vilket gör din löpning enklare än någonsin tidigare. Ta på dig Wave Rider 27 och ditt hårda arbete kommer att belönas från steg ett med den ultimata kombinationen av dämpning, komfort, motståndskraft och stabilitet. Kilometervis av löparglädje har aldrig varit så självklart. Ta reda på hur!

Mer energi tack vare den nya Enerzy Foam

Behåll mer energi under och efter löprundan tack vare den förnyade och förbättrade Enerzy Foam. Hela mellansulan är utrustad med detta fantastiska dämpande skum, som absorberar stöten från den hårda asfalten bättre för dig och skonar dina leder. Efter en härligt mjuk landning ger det kraftfulla skummet dig en lätt fjädring framåt igen och du är nästan klar innan du vet ordet av.

Smidiga löpsteg med Wave Plate

Fokusera helt på din löprunda tack vare den uppdaterade Wave Plate. Wave Plate ger tillförlitligt stöd längs vägen och skjuter dig en aning framåt i en smidig viktöverföring från häl till tå. Så din löpning känns inte bara stadig och smidig, du hamnar också i en underbart rytmisk löpning som du enkelt kan upprätthålla i timmar. 

Lite mer hållbar

När det gäller framtiden är Wave Rider 27 återigen mycket mer hållbar än Wave Rider 26. Ovandelen består av minst 90 % återvunnet material och även innersulan är tillverkad av hållbara material. Mizuno gör också sitt med den växtbaserade Wave-Plate, som är tillverkad av Pebax Rnew®.

Här är varför Mizuno Wave Rider 27 är din perfekta match

Du letar efter en energisk, neutral allroundsko för dina dagliga rundor på vägen. Du vill ha fullt fokus på din löpning och drömma dig bort i en oändlig löprytm. Du har en genomsnittlig kroppsbyggnad och vill ha en sko som minskar ditt ekologiska fotavtryck. Om du svarade ja på allt, då är Mizuno Wave Rider 27 din ultimata matchning för alla dina löprundor på vägen.

Mizuno WaveRider 27 i detalj:

Löpsteg: Neutral 
Lämplig för: Väg 
Vikt: Dam 240g / Herr 280g 
Material ovandel: Textil ovandel tillverkad av minst 90% återvunnet material 
Material mellansula: Enerzy Foam 
Häldropp: 12mm