• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33

Mizuno Wave Sky 2 vs Mizuno Wave Sky 3

26 June 2019
Mizuno Wave Sky 2 vs Mizuno Wave Sky 3

Mizuno Wave Sky 3 är konstruerad för långa avstånd och lämpar sig för löpare med ett neutralt löpsteg. Den allsidiga löparskon har blivit helt omformad. Här nedan har vi sammanfattat skillnaderna mellan Mizuno Wave Sky 2 och Mizuno Wave Sky 3.

En ny X-POP mellansula i Mizuno Wave Sky 3

Mizuno Wave Sky 3 har en helt ny X-POP mellansula. Denna enda konstruktion fungerar som en fjäder och ger dig en bättre återhämtning, dämpning och är många gånger mer hållbar. Ultimat dämpning och mjukhet kommer ihop i X-POP-mellansulan och den energi som frigörs under nedsättningen återges omedelbart uppåt.

Mizuno Wave Sky 3-sulan har fått en ny konstruktion

Till skillnad från Mizuno Wave Sky 2 har Mizuno Wave Sky 3 ingen Wave-platta i sulan. Wave-plattan har ersatts av den helt nya Foam Wave. Sula består av två delar, var och en med sin egen styvhet. Varje steg du tar är maximalt dämpat och skon ger dig en flytande känsla utan att kompromissa med din stabilitet.

Din vrist är omsluten av AeroHug-tyget

Löparskorna är utrustade med bekvämt AeroHug-tyg. Detta försäkrar dig om optimal passform eftersom tyget anpassar sig till dina fötter. Skorna har en omslutande passform utan att du känner dig fängslad i skon. Ovandelen i Mizuno Wave Sky 3 håller fötterna svala och torra. Håller hälen och ger tillsammans med yttersulan maximalt grepp och stabilitet.