• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33

Nyinkommet: Mizuno Wave Sky 7

31 July 2023
Nyinkommet: Mizuno Wave Sky 7

Sväva bland molnen med den senaste Mizuno Wave Sky 7!

Låt dina fötter segla fram över gatorna med den senaste Mizuno Wave Sky 7. Denna löparsko är redo att charma dina fötter så att dina löparupplevelser blir himmelska. Är du redo att låta dig svepas med av de senaste funktionerna och teknikerna i denna pålitliga sko? Läs om alla finesser och kom ett steg närmare den ultimata komforten.

Löpning med himmelsk mjukhet

Gör dig redo för ultimat mjuk löpning med Mizuno Enerzy Core. Denna revolutionerande teknik sätter standarden för dämpning och responsivitet på oöverträffade nivåer. För varje steg fångar Enerzy Foam upp stöten och omvandlar den till gränslös energi, vilket gör att du flyger framåt som en fjäder. Oavsett om du ska springa långa sträckor eller nå toppfart överraskar det här skummet med en underbart mjuk landning utan att ge avkall på dynamiskt frånskjut.

En våg av stabilitet

Den här skon ger inte bara exceptionell dämpning, du kan också räkna med överlägsen stabilitet från start till mål. Mizuno Wave Technology används i mellansulan och omfamnar dina fötter med oöverträffat stöd och elasticitet, så att du med tillförsikt kan ta dig an varje löprunda. Den unika, vågliknande strukturen fördelar stötar jämnt över hela skon, vilket gör att du står stadigt i dina skor och upplever en enkel övergång från häl till tå.

Uppfriskande komfort

Att komforten är av största vikt i denna allroundsko är inte längre någon överraskning. Det gäller även ovandelen i Smooth Stretch Woven, där du hittar den perfekta kombinationen av flexibilitet och stöd för att förbättra löpkomforten. Det mjuka materialet anpassar sig enkelt till din fot som ett skräddarsytt hantverk, utan att kännas instängt. Dessutom ger den lätta och ventilerande designen en uppfriskande bris under dina intensiva löprundor. Var redo att glänsa och omfamna den gränslösa komforten i Wave Sky 7!

Ta en titt på hela kollektionen av Mizuno Wave Sky löparskor här.

Fakta Mizuno Wave Sky 7:

Löpsteg: Neutral
Lämplig för: Väg
Vikt: Dam ca 260 gram / Herr ca 300 gram
Material ovandelen: Smooth Stretch Woven
Material mellansula: Mizuno Enerzy Core, Mizuno Wave-teknologi