• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33

Vi presenterar: Saucony Mutant

7 July 2020
Vi presenterar: Saucony Mutant

Lär känna Saucony Mutant. Triumph, Guide, Peregrine, Ride och Kinvara har fått en speciell look för denna färgstarka kollektion. Är du nyfiken på vilken löparsko som passar dig bäst? Du kan läsa allt om Mutant-serien i den här bloggen

Lägg till färg till din (sommar) outfit med Saucony Mutant skor

Slår ditt löpar hjärta snabbare med ett par snygga och färgstarka löparskor? Då är du på rätt plats med modellerna från Saucony Mutant kollektion. Oavsett om du behöver neutrala, överpronation, eller tävlingssko eller en modell för dina (dagliga) löparrundor, finns det ett passande par för varje löpstil.

Saucony Mutant neutrala löparskor

Triumph, Ride och Kinvara har en neutral uppbyggnad och är väl lämpade för både långa lopp och korta avstånd. Letar du specifikt efter en snabb tävlingssko? Då är den färgglada Saucony Kinvara 11 en bra utmanare. Alla modeller har en FORMFIT-överdel för en tight passform och PWRRUN eller PWRRUN + dämpning för maximal stötdämpning.

Stabila Saucony Guide 13 löparskor för de som överpronerar

Om du överpronerar (vilket innebär att du lutar fötterna inåt under varje landning och start) behöver du en stabil löparskor med nödvändigt stöd. Saucony Guide 13 är en av de mest älskade löparskorna för de som överpronerar på löparmarknaden. Tack vare TPU-ramen styrs dina fötter försiktigt genom den naturliga gångcykeln.

Saucony Mutant löparskor för trail

Trail löpning växer i popularitet. Inte överraskande alls, eftersom denna form av löpning är utmanande och helt annorlunda jämfört med dina allround-rundor. Eftersom du springer på olika stigar och kräver mycket av lederna är det viktigt att köpa speciella löparskor för detta. Saucony Peregrine är ett smart val.

Handla Mutant-kollektionen på Runningshop

Har du varit ett stort fan av Triumph, Guide, Ride eller Kinvara i flera år? Eller är du övertygad om fördelarna med en av dessa modeller och vill testa ett par Saucony löparskor? Unna dig ett par från Saucony Mutant kollektion och beställ ditt nya par löparskor på Runningshop.