• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33

Spring fler mil med New Balance Fresh Foam 1080 v12!

13 April 2022
Spring fler mil med New Balance Fresh Foam 1080 v12!

Ännu bättre löpning med New Balance Fresh Foam 1080 v12

Ett par snygga löparskor som ger dig som löpare en boost under varje kilometer du tar, som gör dina löpturer ännu lättare och som även ser till att du i efterhand vet att du har gett max. Under utvecklingen av löparskon har New Balance tagit hänsyn till vad du vill ha som löpare, i kombination med maximal komfort som kan uppnås med en löparsko. Därför har märket tagit fram en ny version för uthålliga löpningar och långintervallträning: New Balance Freshfoam 1080 v12.

Den pålitliga löparpartnern för långlopp eller intervallträning

I den nya versionen av New Balance löparskor har förbättringar gjorts på flera områden så att löparen kan få tillbaka ännu mer energi från löparskor som används i många kilometer. Ovandelen i skon är tillverkat av Premium High-Flex Hypoknit-material. Materialet i löparskon har en mjuk känsla, har en förstärkning vid hälen och mellanfoten för en säker passform och rör sig med foten för ännu mer komfort.Fotens placering vid varje steg är mycket viktigt för en löpare. Grunden för denna uppgörelse börjar med dämpningen och sulan på löparskorna. Med New Balance Freshfoam 1080 v12 har mellansulan och yttersulan gjorts bredare så att framfoten och bakfoten bättre kan absorbera stötarna under träningen. Skospetsen och mellanfoten är däremot smalare så att skon rullar av smidigt och flexibiliteten är tillräcklig. De grova elementen på yttersulan ger utmärkt grepp på alla ytor och förstärker stabiliteten i löparskorna. Hästskoformen som är bearbetad vid hälen och bakfoten förbättrar stabiliteten ytterligare. Freshfoam-materialet från New Balance som är bearbetat i mellansulan på skorna är detsamma som de tidigare versionerna, men på grund av den tjockare mellansulan känns det ännu mjukare under övergången.

New Balance socialt ansvarsfulla löparskor

Att bearbeta hållbara material i produkter blir allt viktigare i dagens ekonomi. Företag strävar efter att använda mer och mer återvunnet material för att lämna ett grönare avtryck i världen. New Balance har satt upp programmet Green Leaf för detta. De mest hållbara skorna får en "Grönt blad"-symbol, vilket betyder att mer än 50 % av materialen som används är gjorda av organiskt, restmaterial eller återvunnet material. New Balance Freshfoam 1080 v12 får denna symbol och är en av de mest slitstarka löparskorna som märket har designat.