• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33

New Balance FreshFoam X 860v13

1 November 2022
New Balance FreshFoam X 860v13

Löpning är hårt arbete och det bör belönas redan under din dagliga löprunda. New Balance strävar efter att göra varje träningspass så bekvämt som möjligt. Med FreshFoam X 860v13-modellen har de mer än lyckats. 860v13 är lika med flera kilometer av bekväm löparglädje.

Den senaste FreshFoam X 860v är lika stabil som sina föregångare, men är många gånger mjukare och smidigare tack vare ny teknik och perfekt design. Löparskon är lämplig för löpare med överpronation och är den perfekta basen för snabba intervaller, tempolöpningar och uthållighetslöpningar.

Oöverträffad stabilitet

Dual Density-materialet under mellanfoten ger extra stöd och förhindrar överpronation. Mellanfotens mittpost är förstärkt med unika broderier. Användningen av tjockare mesh säkerställer den perfekta inneslutningen av dina fötter. Med FreshFoamX 860v13 är du säker på extra styrka och perfekt passform.

En mjuk landning

Den välkända FreshFoam erbjuder den bästa dämpningen för fantastisk komfort. Det översta lagret på denna sko är mycket mjukare och placeras under mitten och framfoten. Lita på oss, du kommer att märka, för 860v13 bjuder dig på en ultramjuk landning och en underbar studskänsla med varje steg.

För en smidigare löpning

Löparskon är tillverkad helt enligt New Balance Green Leaf-standarden och består delvis av återvunna material, organiska material eller restmaterial. New Balance gör alltså allt för att minska sin miljöpåverkan.

FreshFoam X 860v13 på Runningshop.se

Tveka inte, beställ den bekväma FreshFoam X 860v13 löparskon idag på Runningshop.se. Den här skon finns i olika dam- och herrmodeller.