• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33

Nyinkommet: New Balance More Trail v3

31 March 2023
Nyinkommet: New Balance More Trail v3

Mer dämpning, stabilitet och komfort för alla dina äventyr!

New Balance More Trail v3 lever upp till sitt namn. Trailskon har de senaste teknikerna som gör löpningen ännu roligare. Tack vare den fantastiska kombinationen av Fresh Foam X i den tvådelade mellansulan och den välkända New Balance-rockern kan du räkna med mer dämpning och stöd. Läs för att ta reda på hur New Balance återigen har överträffat sig själv och släppt en härlig trailsko för den ultimata komfortupplevelsen.

Dämpning och hållbarhet

Upplev den mest dämpade känslan någonsin från en trailsko! Fresh Foam X är inbyggt i mellansulan för en underbart mjuk känsla under dina trail-runs. Skummet dämpar de hårda stötarna och minimerar påverkan på dina fötter och ben. Mellansulaskummet Fresh Foam består av cirka 3 biobaserat innehåll, som är tillverkat av förnybara råvaror. Tillsammans arbetar vi för att minska vårt ekologiska fotavtryck!

Att mäta är att veta

För att leverera en sådan dämpad sko följde New Balance en omfattande process för att komma fram till banbrytande resultat. Skon har en datadriven yttersula för strategisk placering av dämpningszoner och flexzoner för att följa en naturlig gång. I kombination med den välkända New Balance-rockern guidas dina fötter genom hela löpcykeln. Resultatet? Den mest effektiva gångstilen som knappt kostar dig någon energi!

Skydd som säger allt

Tack vare Vibram-yttersulan kan du räkna med ett utmärkt grepp för att enkelt erövra alla underlag. Den andningsbara överdelen i syntetiskt mesh låter dina fötter ventileras i flera kilometer, medan det genomgående skummet ger extra stabilitet. Sist men inte minst har flera Toe Protect-teknologier tillämpats för att skydda dina fötter. Du kommer att vara mer än redo för alla trailäventyr!

Köp New Balance More trail V3 för damer och herrar här.

New Balance More trail V3 i detalj:

Löpsteg: Neutral
Lämplig för: Terräng
Vikt: Damer 265 gram / Herrar 305 gram
Material övre: Material: Syntetiskt nät  
Material mellansula: Fresh Foam X  
Häldropp: 4 mm