• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33

New Balance Vongo V4 vs New balance Vongo V5 (Duplicated)

2 September 2021
New Balance Vongo V4 vs New balance Vongo V5 (Duplicated)

New Balance Vongo V5 vs. New balance Vongo V4

New Balance Vongo V5 är en perfekt kombo av stöd och mjukhet. Med en mellansula av Fresh Foam och en medial stolpe handlar Vongo om stabilitet vid varje steg. New Balance utvecklade Vongo som en mer stödjande motsvarighet till 1080, med en tjock FreshFoam-mellansula för långvarig komfort och dämpning, medan ett medialt polsystem är integrerat för att stödja fötter som pronerar.

Precis som New Balances andra FreshFoam -skor, garanteras ett tjockt lager skumi mellansula för utmärkt stötdämpning och dämpar varje landning för en silkeslen och extremt bekväm upplevelse. Med hjälp av 1080v11 -formeln har New Balance -designers designat att Vongo är subtilt robustare än den mjuka motsvarigheten och stöder överpronerande fötter.

Skillnaden mellan New balance Vongo V5 och New Balance Vongo V4

Freshfoam -mellansulan som vi redan känner till från flera New Balance -modeller återfinns i Vongo V5. Foamixen som används har förbättrats för mer flexibilitet och stöd, genom att lägga till 5 mm extra skum på den mediala sidan får du en ännu mer stabil landning. Vongo V4 hade en "enkel skumdensitet" för att stabilisera foten, men i vissa fall ledde detta till obehag och sämre komfort. I Vongo V5 har detta justerats, Vongo v5 segmenterar styvhet där du behöver det och erbjuder dämpning överallt.

New Balance har också uppdaterat materialen i överdelen för att förbättra passformen och ge mer stabilitet i hälen. Materialen i hälen och runt fotleden är märkbart styvare än vad som användes i Vongo 4, vilket ger en säkrare och stödjande passform.

Skillnad i specifikationer:Vikt: 303 gram -> 222 gramDrop: 4mm -> 8mm Ovandel: Konstruerad mesh -> Hypoknit mesh

Gewicht: 303 gram -> 222 gram

Drop: 4mm -> 8mm

Bovenwerk: Engineered mesh -> Hypoknit mesh